• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.08.2022

11:36

SINIŠA KULIĆ U BOLNICI: Nije mi dobro, a Miljana je i dalje loše! MARIJA NIJE SA NJIM!

printscreen

Rijaliti

SINIŠA KULIĆ U BOLNICI: Nije mi dobro, a Miljana je i dalje loše! MARIJA NIJE SA NJIM!

Podeli vest

Otac rijaliti zvezde Miljane Kulić, Siniša, oglasio se za Informer.rs i podelio sa nama da li se zdravsteno stanje njene ćerke poboljšalo

Miljana Kulić, koja je od subote na Kliničkom centu Niš zbog komplikacija posle operacije smanjenja želuca, koju je imala u Turskoj i dalje je u kritičnom stanju.

Foto: Printscreen

Miljana Kulić

Za Informer.rs pričao je Siniša Kulić, Miljanin otac, koji je otkrio da se ni on sam ne oseća dobro zbog situacije u kojoj su se Kulićevi našli i da su svi jako zabrinuti:

Foto: printscreen

Siniša Kulić

- Nije mi dobro, Miljana ide na bolje, ali i dalje je loše. Ne mogu da pričam jer sam u bolnici, Marija trenutno nije ovde sa mnom - rekao je Siniša za Informer.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija