• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

08.08.2022

15:46

TANJA SAVIĆ UHVAĆENA KOD VIDOVNJAKA! Došla sa njegovom fotografijom u ruci, a izašla sa punom kesom amajlija za...

printscreen

Estrada

TANJA SAVIĆ UHVAĆENA KOD VIDOVNJAKA! Došla sa njegovom fotografijom u ruci, a izašla sa punom kesom amajlija za...

Podeli vest

Pevačica Tanja Savić posetila je jednog vidovnjaka u Kragujevcu. Nosila je jednu fotografiju, a izašla je sa punom kesom amajlija

Tanja Savić često obilazi manastire, međutim, pevačica je nedavno posetila i jednog vidovnjaka.

Foto: Privatna arhiva

Tanja Savić

Kako tvrde pojedini domaći mediji, Tanja je sa jednim mlađim muškarcem i devojkom došla u Kraljevo kod vidovnjaka koji gleda u karte i pravi razne amajlije. Zadržala se oko sat i po vremena, a kuću tog vidovnjaka napustila je sa osmehom.

- Taj čovek ima oko 70 godina i gleda u karte, ali ako želite da ga pitate konkretno za neku osobu, poželjno je da donesete sliku ili stvari od osobe za koju pitate. Nema zakazivanje termina, niti ima tarifu, daš koliko smatraš da treba novca. On se nalazi u jednom naselju u Kraljevu i njegova kuća je na brdašcetu, zavučena, nije ograđena i onako je stara - otkrio je izvor za "Star", pa zatim ispričao kako je protekao susret sa poznatom pevačicom:

Foto: Printscreen You Tube

Tanja Savić

Bila sam nedavno kod njega, vodila sam prijateljicu koja je došla iz Beograda. Četvrtak je bio, otišle smo baš rano da izbegnemo gužvu. Stajala sam ispred kuće kada se parkirao sivi automobil i videla sam dve devojke i mlađeg muškarca. Taj momak me je pitao da li je to kuća vidovnjaka i ja sam potvrdila, rekavši da unutra već ima klijenta. Kad sam obratila pažnju na devojke, videla sam da je jedna od njih Tanja Savić. Mislim da je odmah skontala da sam je prepoznala, pa je uhvatila tog momka pod ruku i brzo ušla u kuću. U ruci je nosila tašnu i sliku, kasnije mi je prijateljica koja je bila unutra rekla da je slika od onog gradonačelnika Draška Stanivukovića, verovatno se raspitivala šta će biti sa njim - kaže izvor za "Star" i dodaje:

- Tanja se zadržala oko sat i po, izašla je sa osmehom, tako da verujem da joj se svidelo sve što joj je vidovnjak rekao. On stvarno ne greši i baš dosta ljudi ga posećuje. Nije Tanja prva poznata ličnost koja je išla kod njega. Ponela je i kesu neku u kojoj su bile amajlije, verovatno je uzela za ljubav, pare, zdravlje, bila puna kesa - završava izvor.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PREDAO SE OSUMNJIČENI ZA PREBIJANJE PEVAČICE! Policija ispituje ljubavnika koji je Marini Radosavljević naneo teške telesne povrede!
Estrada

PREDAO SE OSUMNJIČENI ZA PREBIJANJE PEVAČICE! Policija ispituje ljubavnika koji je Marini Radosavljević naneo teške telesne povrede!

Pevačica Marina Radosavljević pretučena je u ranim jutarnjim časovima 5. avgusta u Vrnjačkoj Banji na Lav festu, nakon čega je hitno primljena u bolnicu u Kraljevu gde je i dalje smeštena zbog povreda koje joj je naneo, prema njenim tvrdnjama, njen bivši ljubavnik Ivan T. Kako je Marina ispričala ona je napadača prijavila i policija nije mogla da ga nađe, a on se danas sam prijavio u policijsku stanicu

08.08.2022

14:23

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17