• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/M.K

29.08.2022

14:21

PREVARILA ME I SADA MI PRAVI HAOS! Matora progovorila o bivšoj devojci i skandalu ispred Pinka

printscreen

Rijaliti

PREVARILA ME I SADA MI PRAVI HAOS! Matora progovorila o bivšoj devojci i skandalu ispred Pinka

Podeli vest

Bivša zadrugrka Jovana Tomić Matora preživljava pravi haos zbog devojke Zorane Lazarević sa kojom je trebala da uđe u Zadrugu 6

Jovana Tomić Matora tvrdi da je devojka Zorana Lazarević prevarila, i da joj sada pravi haos jer ne želi da uđe u rijaliti već je sa sobom povela advokata.

Foto: printscreen

- Pre pet dana mi je zazvonio telefon i rekla mi je da se pomirila sa bivšom devojkom i da ne želi više da bude sa mnom. Posle toga me je pozvala njena devojka i rekla kako su njih dve bile u tajnoj vezi dok je ona bila sa mnom i da su to krile. Iako smo nas dve uredno slavile mesečnicu, imale sekuslane odnose, bile na rođendanu zajedničke prijateljice Tamare Marić i funkcionisale kao sav normalan par desio se haos. Upravo su mi javili da ona pravi skandal na Pinku i da došla sa advokatom u pratnji još jedne osobe. Sad neće da uđe u rijaliti, a trebala je Ne znam šta se dešava, ali sam u šoku - kaže Matora za Kurir.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Hercegov grad

pre 1 godinu

Mars nakarado bolesna,ne kvari omladinu!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17