• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D. I.

16.09.2022

08:37

MOM DETETU NIJE MESTO U RIJALITIJU! Goca Tržan besna jer se Ivan Marinković predstavlja kao njen bivši muž!

Insajder

Rijaliti

MOM DETETU NIJE MESTO U RIJALITIJU! Goca Tržan besna jer se Ivan Marinković predstavlja kao njen bivši muž!

Podeli vest

Goca Tržan poslednjih godina pobesni kada joj se spomene bivši suprug Ivan Marinković i iako s njim ima ćerku Lenu, ona ne želi nikakvu povezanost s rijaliti učesnikom. Sada kada je Ivan u "Zadruzi 6", on se ponovo predstavio kao bivši muž Goce Tržan, što je pevačicu iznerviralo

Goca se sada pojavila na jednom prestoničkom događaju i prokomnetarisala Ivanovo učešće u "Zadruzi 6":

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Muka joj je od komentarisanja Ivana Marinkovića... Goca

- Ne gledam televiziju, mene to ni ne zanima. Na kraju krajeva, ja sma 11 godina razvedena od tog čoveka više sam razvedena od njega nego što sam bila u braku sa njim. Volela bih da postoji način da moje ime ne stoji uz njegovo, jer ja nemam nikakve veze sa njim - rekla je Goca, pa dodala:

Foto: printscreen

Ne želi ni da čuje za njega... Ivan i Goca

- Osim što se predstavlja kao bivši muž Goce Tržan, da li može malo da mu se prebaci i to da je otac deteta Miljane Kulić i to može da bude zanimanje. Za mene me baš briga, ja sam navikla da jednom što sam u životu napravila grešku da mi kofa g*vana stalno kaplje na glavu, ali mislim da mom detetu nije mesto u rijalitiju, ni njenom imenu - istakla je Tržanova.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DISKVALIFIKACIJA IVANA MARINKOVIĆA!? Vređao Necu i Pecu na nacionalnoj osnovi, pa pomenuo njihovu se*sualnu orijentaciju!
Rijaliti

DISKVALIFIKACIJA IVANA MARINKOVIĆA!? Vređao Necu i Pecu na nacionalnoj osnovi, pa pomenuo njihovu se*sualnu orijentaciju!

Novi zadrugar Ivan Marinković je i pre ulaska u rijaliti sebi napravio neprijatelje. On je vređao blizance Nenada i Petra Lazića na nacionalnoj osnovi, i na taj način već stekao gomilu "antifanova", a pojedini su već tražili njegovu diskvalifikaciju iako za to ne postoji nikakva osnova - njihova svađa odigrala tek par minuta pre ulaska u imaginarijum

10.09.2022

15:27

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija