• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

27.11.2022

11:19

TERAO JU JE NA KIRETAŽU SVIM SILAMA, A ONDA JU JE PSIHIČKI ZLOSTAVLJAO! Marija Kulić ispričala šta je sve Ivan radio Miljani kada je saznao da će ona zadržati bebu! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

TERAO JU JE NA KIRETAŽU SVIM SILAMA, A ONDA JU JE PSIHIČKI ZLOSTAVLJAO! Marija Kulić ispričala šta je sve Ivan radio Miljani kada je saznao da će ona zadržati bebu! (VIDEO)

Podeli vest

Marija Kulić odlučila je da narodu ispriča kako je izgledala trudnoća njene ćerke Miljane Kulić kada je pre pet godina ostala u drugom stanju sa Ivanom Marinkovićem koji nije želeo dete s njom. Marija je javno iznela sve o tom periodu optužujući Ivana da je Miljanu terao na abortus, kao i da ju je kasnije psihički zlostavljao zbog čega je napustila jedan rijaliti

Ivan Marinković sinoć je prvi put nominovan od kada je ušao u "Zadrugu 6", a Marija Kulić je odlučila da je to pravi trenutak da s javnošću podeli sve o tome šta je on radio njenoj ćerki u prošlosti:

Foto: zadruga printscreen

Podelila sve čega se setila... Marija Kulić

- Ovo su Ivanove prve nominacije i meni je drago da napokon mogu da kažem mnogo toga. Miljane je znate sami pozivala pevače, ona je postala opsesivna prema njima, ona nije izlazila u grad, ona je gledala Zvezde Granda subotom uveče. Ona nije izlazila, samo je to čekala, zavolela je pevače, a onda je jedan čovek prepoznao i video da ona može da bude javna ličnost, on je nju posmatrao i preporučio je gde treba, pa je ona ušla u rijaliti, a nju su ubacili tamo jer je zvala pevače, ja toliku opsednutnost nisam videla, a svi su zahavljujući njenim glasovuma uspevali. Ja sam imala velike probleme sa tim, pa je išla kod psihologa, ona je ušlam u rijaliti gde se ugojila od lekova koje je pila. Ja sam tada htela da joj dozvolim da se socijalizuje i da upozna pevače, ja sam tada podržala to, nju su u tom periodu svi prijavljivali, štim što Miljana nikada nije bila u odnosu sa pevačima, nego ih je volela na način da su joj igrači bili idoli. Ona je u sledeći rijaliti ušla sa Ivanom Marinkovićem, i ja sam videla da je Ivan prišao Siniši i da su razgovarali su. Siniša ga je zamolio da povede računa o MIljani i da pripazi na nju. Ivan je nju sačivao od provokatora. Njih dvoje su bili sami protiv svih, ja sam njega nakon toga hvalila. Nakon mesec dana druženja, oni su krenuli da se simpatišu, pa su krenuli lagano da se zajebavaju, on je njoj prišao kao momak koji je tu. Ja sam smatrala da on hoće zbog rijalitija da uđe u vezu sa njom. Njih dvoje su krenuli da se zabavljaju, a njihov prvi se*sualni odnos je bio nakon 15 dana, Miljana je nakon toga ostala trudna sa njim- počela je Marija koja je potom iznela detalje trudnoće svoje ćerke:

Foto: zadruga printscreen

Miljana Kulić prošla torturu u trudnoći

- Stigli smo da Miljana ostaje trudna sa Željkom, a Ivan počinje drvlje i kamenje na nju. Kad je video da je ozbiljna stvar prvo nije verovao, kad je video da je ozbiljna stvar noge su mu se odsekle. Hvala Bogu živo i zdravo dete, najviše ga volim na svetu sad. Bio je protiv njene trudnoće, najgore reči joj je upućivao. Na sve moguće načine je pokušavao da je natera da ode na kiretažu, plašio se alimentacije. Vagale smo zbog čega je bolje da rode dete, a zbog čega ne bi trebalo, upravo da se ne pati bez oca. Odlučile smo da zadrži trudnoću, ali ja sam znala da je Miljana emotivno nestabilna zbog tih pevača. Ona je rekla da je odlučila da zadrži trudnoću, onda tek počinje psihički teror sa Ivanove strane, nisam mogla da verujem šta joj sve izgovora i da je dovede do nervnog sloma. U jednom momentu je počeo da joj tera inat i ljubomoru sa nekom, Bože sačuvaj. On je nju držao u krilu, a ona je trudna i prošao je treći mesec trudnoće kad više ni nema kiretaže. Kad znaš da se dete rađa i da će žena izneti trudnoću do kraja, onda ne radiš takve stvari i da se ona trese i da dete sutra bude nervozno i možda psihički nestabilno. On i da se zaljubio, mogao je da je ispoštuje, ali Miljana to nije mogla da gleda i izašla je - pričala je Marija, a onda je reč dobio Ivan koji je ispričao kako je dospeo u rijaliti programe i napravio dete Miljani:

Foto: zadruga printscreen

Ivan nije spomenuo ništa o tome da je Miljanu terao na kiretažu

- Šokiran sam, ali sam imao dozu opreza, očekivao sam ovo, znam ja da Marija ne može da stavri privatno sa strane. Drugi dokaz je želi da nastavi rijliti dijalog, nisam planirao na ovo da odgovorim, ali sam dobio klimanje glavom od jedne osobe, ali je normalno da Marija koja je staratelj. E sada ću ja da pričam malo, Ivan Marinković je dobio poziv 2005 od čoveka sa ove televizije, on u tom trenutku, bivši muž Gordane Tržan, majke njegovog deteta, a i popularne pevačice, Ivan Marinkovič ulazi u Farmu 5, osoba koja zna samo ko Je Zorica Marković. Ivan Marinković je tada stupio u kontakt sa Lepim Mićom koji mi je do dan danas prijatelj. On tada udara svoje temelje u rijlitiju. Ja sam tada tek otvorio Instagram i meni stiže poruka od Milana Miloševića koji mi šalje poruku da li bi ušao u rijaliti, Ivan pristaje na to, i tada vidi čoveka kojeg jedinog zna a to je Brendon. Nakon toga se pojavljuje čovek koji mi je tada prišao a to je SiniŠa Kulić koji me moli da ne diram MIljanu Kulić. Ivan nikada nije štitio nikoga u rijalitiju, on nikada nije bio sa nekim protiv svih, osim sa svojom devojkom. Marija izmišlja priču da smo Miljana i ja bili sami protiv svih, tamo svmo svi bili lagani. Dešava mi se Miljana Kulić, nije bitno koliko je bilo se*sualnih odnosa, sad posle svega sumnjam da je ovih 15 dana bila igra. Miljana je prema meni izgovorila jako surove reči,. Nemoć Marije Kulić je prevelik problem, njoj smeta moje druženje sa Aleksandrom - rekoa je Ivan.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17