• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.01.2023

20:49

TI SI JADNA DEVOJKO, OPALIĆU TE LAKTOM! Maja se nabacivala Caru, on je počastio novim PONIŽENJEM!

Printscreen

Rijaliti

TI SI JADNA DEVOJKO, OPALIĆU TE LAKTOM! Maja se nabacivala Caru, on je počastio novim PONIŽENJEM!

Podeli vest

Zadrugar Filip Car već danima baca opaske na račun starlete Maje Marinković, koja mu se povrh svega umiljava i ima intimne odnose sa njim, a sada ju je ponovo potkačio kada je izjavio da je jadna!

Filip i Maja su sedeli za crnim stolom i večerali. Marinkovićevoj je bilo do maženja, dok Caru nije bilo do ljubavnih igrarija sa njom.

Ne samo da nije želeo bliskost sa njom, već je u jednom trenutku počeo da je vređa.

Foto: Printscreen

Maja objašnjava Caru kako mu je ona "jedini pravi korak"

- Ti si jadna devojko, kome ti možeš reći da nekog voliš - rekao je Car.

- Tebi - kazala je Maja.

- Kako me voliš, a sutra ćeš da se ljubiš sa mojim neprijateljem, hajde jedi to, opaliću te laktom - rekao je Car.

Foto: Printscreen

- Rekla sam ti da se ne ponašaš agresivno, tužiće te neko. A ti zoveš tu neke paćenice da me prozivaju po sobi. Jedini pravi korak ti je ovaj ovde (aludirala na sebe) - kazala je Maja.

- Ti si korak do ludnice. Vidiš ovaj beli luk, to si tu. Kada se čovek upari sa tobom, na korak je do ludnice, groba, zatvora i pakla. Ja bih da preskočim sve to - rekao je Car.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija