Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

30.01.2023

13:28

ANA DOBIJALA PRETNJE SMRĆU! Ćurčićeva prolazila PAKAO zbog Zvezdana i njegovog ponašanja, reagovala policija!

printscreen

Rijaliti

ANA DOBIJALA PRETNJE SMRĆU! Ćurčićeva prolazila PAKAO zbog Zvezdana i njegovog ponašanja, reagovala policija!

Podeli vest

Ana Ćurčić, bivša nevenčana supruga zadrugara Zvezdana Slavnića, prolazila je kroz pravi pakao dok je on flertovao sa starletom Aleksandrom Nikolić.

Ana, koja je pre nekoliko dana ušla u rijaliti "Zadruga 6" kako bi se suočila sa Zvezdanom i devojkom sa kojom ju je javno prevario, Anđelom Đuričić, u decembru prošle godine suočavala se sa pretnjama, zbog čega se obratila policiji.

Naime, fanovi Aleksandre i Dejana danima su nad Anom vršili sajber nasilje i pretili joj smrću.

Foto: E-Stock

Ana je, dok je Zvezdan flertovao sa starletama, prošla pravi pakao

Prinuđena je da zaštiti porodicu. Uznemirena je i uplašena. Odmah je sve zabeležila i poslala policiji. Veruje da će se otkriti ko stoji iza svega toga - pričao je tada dobro obavešteni izvor.

Zvezdanov otac, proslavljeni košarkaš, Zoran Moka Slavnić je potvrdio ova saznanja i otkrio još uznemirujućih detalja. 

Foto: printscreen

Moka je bio zgrožen ponašanjem fanova Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić...

Ucenili su je fanovi da će im ubiti decu i da mora javno da kaže da se razvodi. Ona je sve prijavila nadležnim organima jer je bila u strahu. Ti fanovi, osim poklona u raznim vidovima, kao što je rekla Aleksandra u "Zadruzi", davali su joj i novac. Na pitanje voditelja "Zadruge" koje su to količine novca koje su dobijali, Aleks je rekla nekoliko hiljada evra za neka njihova egzotična putovanja. Zaista je čudno da su Dejan i ona to prihvatili. To samo govori koliko je bolestan fanatizam - govorio je sportski as i naglasio:

Ovo što se dešava Ani nije redak slučaj. To je doživeo i voditelj Milan Milošević, pa se ispostavilo da je poruke pisalo dete od 13 godina. Poznajući Zvezdanovu srčanost, mislim da ga ni tenk ne bi zaustavio da zna za ove pretnje, odmah bi napustio "Zadrugu". Sve ovo nije prijatno za moju snajku, krivo mi je što mi nije odmah rekla da je posavetujem šta da uradi i koliko je moguće da je opustim, jer su to prazne pretnje. Mada, lako je to reći onome kome nisu pretili - rekao je Slavnić.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija