• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

31.01.2023

18:39

ZVEZDANOVA BIVŠA ANA OTKRILA SVE O POTENCIJALNOM POMIRENJU, NASTAO MUK! Zadrugarka onda iznela šok detalje o Anđeli!

Printscreen

Rijaliti

ZVEZDANOVA BIVŠA ANA OTKRILA SVE O POTENCIJALNOM POMIRENJU, NASTAO MUK! Zadrugarka onda iznela šok detalje o Anđeli!

Podeli vest

Bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić je za crnim stolom za vreme porodičnog sastanka iznela je niz optužbi na račun mlade frizerke Anđele Đuričić za koju tvrdi da je devojka koja je proračunata i da sve radi planski.

Fitnes instruktorka kaže da ne želi da se pomiri sa bivšim mužem, ali ističe da zna da ga je potresao njen ulazak u Blelu kuću, da nije ravnodušan, kao i da se ona bavila od kako je ušla u rijaliti isključivo sa njim i njegovom devojkom. 

- Ja hoću da kažem da sam imala fokus na Zvezdana i gospođicu gutalicu, Nisam obraćala pažnju na druge, pratila sam njegove pokrete. Ja ga poznajem najbolje, bolje i od njegove rođene majke - rekla je Ana pa je ispričala da ne želi da provocira bivšeg muža, jer zna da će ponovo napraviti neku glupost.

- Spustila sam loptu sa Zvezdanom jer ne želim da radi ovo što radi i da ga smirim. U glavi ne želim da se pomirim sa njim. Mislim da ga je potresao moj ulazak tek sutradan. Mislim da se kaje i da je u fazi kao da je malo dete, pa izvini. Upotrebljava i dalje manipulaciju, ali zbog njegovog stanja spustila sam loptu i pokazala svoju ljudskost - istakla je Ana pa se dotakla Anđelu Đuričić za koju tvrdi da je umislila da je zvezda rijalitija "Zadruga 6" i da je njeno učešće bitno. 

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

- Gutalica je sebe uzdigla i mislila je da je bitna. Ona je sve uradila smišljeno, i maca liza se ne radi sa oženjenim čovekom. Nju sam toliko pratila i analizirala. Ona je toliko ispadala loša i pokvarena u toliko situacija, a zadrugari su imali strahopoštovanje, pa su zato ćutali. I te priče da je imala dva dečka su smešne - zaključila je Ana Ćurčić. 

Ana Ćurčić je u više navrata za mladu frizerku rekla da nije fina i dobra kao što se predstavila u Beloj kući.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Naomi Samuel

pre 1 godinu

Želim svima ovdje reći kako je dr. Apata promijenio moju sudbinu. Gotovo petnaest godina radio sam kao prodavačica u automobilskoj tvrtki i jedva sam primio proviziju za plaćanje računa, dok je određeni kolega na umu kupovao kuće. Bila sam zbunjena oko nje, jer su svi zavidili koliko je provizije napravila. Nisam shvatio što nije u redu jer sam bio dobar u svom poslu i nije bilo ništa više što ju je učinilo što ju je učinilo drugačijim i gotovo pet godina nisam mogao prikupiti hrabrost da se izrazim prema njoj. Jednog dana dok me je otjerala, molio sam je da mi dam savjet i odlučila sam naučiti od nje, ali rekla je da sam bolje na poslu, što me je dodatno zbunilo jer je očito bolje. Nakon mnogih razgovora, obavijestila me o dr. Apata koja je izvela svoju čarobnu čaroliju koja ju je učinila izuzetnom. Dala mi je njegov kontakt i zamolila me da razgovaram s njim i učinim sve što je tražio od mene. Prošlo je sedam mjeseci i upravo sam kupio svoju prvu kuću i uštedio dovoljno novca da pošaljem blizance na fakultet. Bio sam slomljen i beskućnik i nikad ne bih zamislio da tako brzo posjedujem dom. Hvala dr. Apata. Zamolite ga za pomoć i uz njegovo dopuštenje ostavljam njegov izravni kontaktni broj WhatsApp / Viber: (+66 81 302 8552) ili e -mail: drapata4@gmail.com

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija