• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

11.02.2023

19:28

ANA PRIZNALA DA BI ZVEZDANU PREŠLA PREKO PREVARE: Oprostila bih mu neoprostivo! (VIDEO)

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

ANA PRIZNALA DA BI ZVEZDANU PREŠLA PREKO PREVARE: Oprostila bih mu neoprostivo! (VIDEO)

Podeli vest

Ana Ćurčić u razgovoru sa Zoricom Marković ispričala je šta je sve preživela sa Zvezdanom Slavnićem, kao i kako se osećala kada ju je varao sa Anđelom Đuričić. Ona je u jednom trenutku priznala da bi Zvezdanu oprostila neoprostivo, ali da joj je sinoć kazao užasne stvari, kao i jutros.

Besna Ana prepričala je Zorici sve kroz šta je prošla dok je čekala Zvezdana da izađe iz zatvora:

- Pustio me je da ga čekam je*enih godina, čuvala sam mu majku, izašao je iz zatvora. Neću ti pričati ovde šta je bilo za te četiri godine, a ni št aje bilo pre toga. Ja sad nemam nikakvu emociju, veruješ li. Ja bih za ženu koju volim zanš šta radila, kakva Zadruga. Oprostila bih neoprostivo, znaš ti koja je to pljuvačka po meni sinoć. "Na sve to sam shvatio koje srce imaš pa si ušla", ti druže ne znaš da voliš - rekla je Ana.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Slomila se... Ana sve ispričala Zorici

- Je l' on lud - rekla je Zorica.

- On četiri godine dete svoje nije video, a ovde bi da bude još četiri. Gde si ti čoveče? Ništa njega ne znaima, zanima ga sprdnja i neodgovornost. Sa njim ne želim ništ aviše u životu, ali ti i za dve godine, godinu, vidiš da neko želi da mu oprostiš i da želi da se potrudi, kapiraš? Ovo je... - rekla je Ana.

Foto: Printscreen

Ana bi mu sve oprostila... Zvezdan

- U je*o te - rekla je Zorica.

- Odbolovaću ga do kraja Zadruge. Volela bih da se pusti klip gde me ostavlja, da on to vidi. Da se pusti njihovo maštanje, njihovo moram da kažem je*anje, njeno gutanje. Da se sve to lepo pusti i da se vidi da on ne shvata šta sam prošla - rekla je Ana.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Malkolm

pre 1 godinu

Pacenica i jadnica. Zar ne mozes naci normalnog coveka i ziveti kao sav normalan svet. Uhvatila si se ovog psihopate i ocigledno ja da nisi nista bolja od njega. Umesto da s njim resis problem ti napadas devojku od 24 godine i najbrutalnije je vredjas. Da nije bila Andjela bila bi Aleksandra ili neka treca.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija