• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. S.

18.02.2023

07:20

ANA ĆE U "ZADRUZI 6" ZARADITI 64.800 EVRA! INFORMER DOŠAO DO PREPISKE U KOJOJ ZADRUGARKA OTKRIVA SVOJ HONORAR!

E-Stock

Rijaliti

ANA ĆE U "ZADRUZI 6" ZARADITI 64.800 EVRA! INFORMER DOŠAO DO PREPISKE U KOJOJ ZADRUGARKA OTKRIVA SVOJ HONORAR!

Podeli vest

Ana Ćurčić od producenata tražila nedeljni honorar od 5.000 evra, ali je na kraju pristala na 2.700 evra. Ako ostane do kraja rijalitija, zaradiće dovoljno da napokon kupi stan

Informer je došao do prepiski bivše supruge Zvezdana Slavnića u kojima ona otkriva da će nedeljno u rijalitiju inkasirati 2.700 evra, a ako ostane do kraja "Zadruge", zaradiće pravo bogatstvo!

Ćurčićeva se neposredno pred ulazak u rijaliti, koji se dogodio 28. januara, dopisivala sa drugaricom i otkrila joj koliko je novca tražila za boravak u ružičastom imaginarijumu.

Nije želela da čeka

Prema našim saznanjima, Ana je bila na nekoliko sastanaka sa čelnicima televizije Pink, na kojima je pregovarala o ceni i uslovima njenog ulaska. Međutim, nikako nisu mogli da se usaglase...

Premda je Zvezdanova bivša partnerka, kako se može videti u prepisci, tražila 5.000 evra na sedmičnom nivou, a Pink nije pristao na tu cifru, smatrala je da je pregovorima došao kraj.

"Stavi se u moju kožu. Ja sam tražila 5.000 evra. I dobila 2.700 nedeljno. Ma kakvi, neću. Mislim da me neće zvati više", napisala je Ana drugarici, a onda je otkrila da je ipak prihvatila ponudu:
"Možda grešim. Ponudila mi je 2.700 i to je to. Ali poenta je da uđem što pre."

Foto: E-Stock

Haos
Ana je bila svesna da će napraviti haos kada uđe u rijaliti i to je želela papreno da naplati
Anina drugarica

Naš izvor otkriva zašto je Čurčićeva odlučila da pristane na uslove koje su joj ponudili čelnici Pinka.

- Ana je smatrala da će biti kasno ukoliko odloži ulazak u rijaliti, odnosno da će joj pasti cena honorara ako uđe kasnije, budući da je Zvezdanova prevara tada bila najaktuelnija. Ana je bila svesna da će napraviti haos kada uđe i to je želela papreno da naplati - priča za Informer Anina drugarica koja je želela da ostane anonimna.

Kupuje stan

Ana je, kako je otkrila pre nekoliko dana, imala dogovor sa Zvezdanom da od njegovog honorara kupe nekretninu kako bi se skućili, budući da su živeli kao podstanari.

Zabrinula se
Ja sam tražila 5.000 evra. Mislim da me neće zvati više
Ana Ćurčić

- Kada je Zvezdan ušao u vezu s Anđelom Đuričić, Ana je znala da od stana nema ništa i želela je da preuzme stvar u svoje ruke. Zato je ušla u rijaliti. Ona već godinama živi kao podstanar i ovo joj je jedinstvena prilika da sebi i deci obezbedi krov nad glavom - priča za Informer Anina drugarica.
 

BROJKA:
46 godina ima Ana Ćurčić

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Ana sa Zvezdanom u Zadruzi

Ana tuži Mariju Kulić

Ana Ćurčić rešila je da tuži Mariju Kulić, koja je za nju rekla da je bila samo sa kriminalcima.

- Prvi momak mi nije bio kriminalac, drugi je moj muž sa kojim imam decu, tako da ide tužba! - rekla je Ana.
Njena kuma Milena Kačavenda kaže da je odmah angažovala advokate:

- Već sam kontaktirala sa advokatima, obavestili su me Anini fanovi. Tužba će biti podneta u ponedeljak.

 

Anđela ljubila Zvezdanu stopala

Zvezdan Slavnić se opet vratio ljubavnici Anđeli Đuričić, koja mu je u zanosu mirisala, ljubila i lizala stopala!

- Prelepa su ti stopala - rekla je Anđela svom ljubavniku.
Njen postupak šokirao je gledaoce i cimere, koji su joj poručili da prestane da se ponižava.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija