• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

24.02.2023

14:04

POTVRĐEN ULAZAK MOKE SLAVNIĆA U ZADRUGU 6!? Bivši košarkaš spreman da odbrani Zvezdana od Aninih optužbi!

Printscreen

Rijaliti

POTVRĐEN ULAZAK MOKE SLAVNIĆA U ZADRUGU 6!? Bivši košarkaš spreman da odbrani Zvezdana od Aninih optužbi!

Podeli vest

O učešću nekadašnjeg košarkaša Zorana Moke Slavnića u šestoj sezoni rijaliti šou programa "Zadruga" dugo se polemiše, a po svemu sudeći, pitanje je vremena kada će ući i postati ravnopravni takmičar.

Zoran, podsećanja radi, nije želeo ni da potvrdi niti da demantuje saznanja da će se ove godine naći pred kamerama ovog TV formata, ali je to umesto njega potvrdila još jedna buduća zadrugarka.

Foto: Printscreen

Jovana Novakov Šmizla

Naime, Jovana Novaković Šmizla, inače bliska prijateljica zadrugarke Ane Ćurčić, uključila se u "lajv" na Instagramu, a, nakon što se posvađala sa Aninom kumom Milenom Kačavendom, ona je odgovorila i na pitanje o Slavniću.

Foto: Aleksandar Jovanović

Zoran Moka Slavnić

- Da li Moka ulazi u "Zadrugu"? - glasilo je pitanje na koje je Novakovićeva kratko odgovorila:

- Da, malopre sam imala razgovor sa njim. Pozdravlja vas sve!

Ostalo je nejasno da li će Moka ući kao učesnik ili samo kao gost, ali ćemo po svemu sudeći imati priliku da bivšeg košarkaša gledamo na televiziji kako brani sina od optužbi koje je iznela o njemu njegova bivša nevenčana supruga Ana Ćurčić.

Podsećamo, sinoć je Ana imala emotivni slom pa je javno iznela to da ju je Zvezdan tukao, maltretirao njenu decu, ukrao joj pare i još mnoge druge stvari, a više o tome možete pročitati na OVOM linku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija