• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/D. I.

02.03.2023

12:42

TUKAO JU JE 8 SATI, A ONDA SILOVAO! Anina kuma otkrila sve detalje jezivog nasilja: Posle zlostavljanja ju je smestio u krevet i objašnjavao joj kako da ga zadovolji!

Printscreen, Informer

Rijaliti

TUKAO JU JE 8 SATI, A ONDA SILOVAO! Anina kuma otkrila sve detalje jezivog nasilja: Posle zlostavljanja ju je smestio u krevet i objašnjavao joj kako da ga zadovolji!

Podeli vest

Kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, opisala je nove i jezive detalje iz veze svoje prijateljice i Zvezdana Slavnića. Kačavenda je iznela niz informacija počevši od toga da je Slavnić nevenčanu suprugu osam sati tukao, a potom je terao da ga se*sualno zadovolji.

Milena je ovog puta istakla stravične optužbe na račun Zvezdana, te je otkrila da se obratila policiji na Novom Beogradu zbog Zvezdanovog napastvovanja Ćurčićke.

Foto: Informer

Milena opisala jezive detalje nasilja Zvezdana nad Anom

- To je prvi put da sam se obratila policiji Novi Beograd. Ona je bila modra, izbezumljena. Njena ćerka me pozvala. Zurila je u jednu tačku, to je bilo prvo seksualno zlostavljanje, aj ne mogu da kažem drugačije. Ovo je moj stav, po srpskom jeziku, ovo se zove silovanje. Sad se postavlja pitanja zašto nije uradila nešto po tom pitanju. Zamisli kad te osam sati bije, kad te osam sati pljuje, pa uzme bejzbol palicu, pa je opali dva-tri puta po nogama da ne može da beži. Nakon toga, kao najvećeg ljudskog odrona, smesti te u krevet, pa ti objasni šta treba da radiš i kako da ga seksualno zadovoljiš. Citiraću Anu: "Posle batina me je terao da uzdišem kao kad nisam zlostavljana", a onda nakon toga joj preturi sve njene tašne, ponaša se kao komandir Centralnog zatvora. Ona mora da rastresa kosu, da slučajno nije sakrila neki dinar u kosu, pa kad krene u kazino, poruči joj da ne sme da spava, da sedi na jednom mestu, da ne sme da promeni položaj, da on ne bi izgubio na kocki - ispričala je Milena.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Ana Ćurčić

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Garni

pre 1 godinu

Ma nije moguce!!! Na Zvezdanu se vidi da je lepo vaspitan,kulturan i pristojan lik. Kako mogu ovako izmisljati. Ne znam zasto ga toliko mrze. Covek ja malo ubijao,malo tukao,malo silovao,malo kockao i sad kao da je ne znam sta uradio. Niko nije savrsen.

bugi

pre 1 godinu

Vi volite da vas tuce , posle vas odere od kurca jos ako je obdaren 25 cm moze savama covek kao sa tranjom.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija