• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs/Informer/D. I.

14.03.2023

12:08

ZVEZDAN JE ŠAMARAO MOKU, NISU PRIČALI 10 GODINA DO ZADRUGE! Anina kuma iznela novu turu stravičnih informacija: Slavnić je prokockao 48.000 evra"!

Printskrin

Rijaliti

ZVEZDAN JE ŠAMARAO MOKU, NISU PRIČALI 10 GODINA DO ZADRUGE! Anina kuma iznela novu turu stravičnih informacija: Slavnić je prokockao 48.000 evra"!

Podeli vest

Zvezdan Slavnić, po priči svoje bivše supruge Ane Ćurčić i njene kume Milene Kačavende, je nasilan i veoma poročan čovek. A sada je otkriveno da je tukao čak i svog oca, slavnog Zorana Moku Slavnića zbog čega nije razgovarao s njim 10 godina.

Milena je sada iznela novu turu informacija u kojima je hronološki nabrojala šta je sve Zvezdan prokockao i kako se ponašao prema Ani, ali i svom ocu Moki:

Foto: Miloš Rafailović

Zvezdan fizički zlostavljao čak i oca

- Zvezdan polako puca po šavovima i bila sam u pravu kada sam rekla da će Ana uspeti da ga dovede do ludila. Ipak, on je spremniji od Ane i budući da je u kući duže, lakše mu je da truje zadrugare protiv nje. Nazivao ju je narkomankom, tabletomankom, šizofreničarkom, pričao je da je Ana varala muža s njim... Ona je napravila kardinalnu grešku jer se njeno izlaganje svelo na razgovor u toaletu sa Zoricom Marković. To što priča Zorici trebalo je od starta da govori za crnim stolom jer tek sada kada je počela da iznosi detalje, zadrugari su nepoverljivi prema njoj. On je težak lažov i primeniće sve načine da oblati Anu - rekla je Milena i dodaje da očekuje da će njena kuma uskoro otkriti sve detalje iz odnosa sa Zvezdanom.

Foto: printscreen

Nema nameru da izostavi jedan detalj iz bračnog života Zvezdana i Ane... Milena Kačavenda

- Zvezdan izgovara gnusne laži na Anin račun jer je ona najavila da će izneti nešto što je veoma krupno. Znam o čemu je reč, ali je čekam da mi da znak da i ja iznesem. Tražila je pojačano obezbeđenje u kući ukoliko odluči da to iznese. To je njen džoker i jedna od najtežih stvari, ali mislim da još nema hrabrosti za to. Zvezdan se toga plaši i zbog toga je već počeo da joj se izvinjava, povukao je sve što je loše rekao za nju. Apsolutna je laž da je Ana tukla majku i decu, a za one koji se pitaju šta još ima da kaže i da li ima išta gore od toga što ju je tukao i što je prokockao dva stana, odgovor je da ima gore. Zvezdan je otišao u ozbiljan ekstrem, i bilo je dosta stvari koje su se desile u njihovom životu - rekla je Milena, koja je plus otkrila kako je Zvezdan ostao bez svog stana i zbog čega Anu krivi za to.

- Zvezdan, njegova majka Slavica i Ana trebalo je da pokrenu biznis sa kafom u Srbiji. Trebalo je sve troje da ulože po 6.000 evra, Ani je majka dala novac, a Zvezdan je dao za majku i sebe. Započeli su posao, sve je bilo super, a kada su se pojavili problemi, Zvezdan je prodao stan - rekla je Milena, i dodala:

Foto: Printscreen You Tube

Milena čeka Anin znak da otkrije najgore i Zvezdanu...

- Stan je prodao za 60.000 evra, od tog novca 48.000 evra je prokockao. Zadužio je Anu da vrati Slavičin i njegov dug, a na kraju je Anina majka podigla kredit od 15.000 evra da mu se vrate pare. U međuvremenu je Anu krvnički pretukao, a tada su deca prvi put naslutila da nešto nije u redu. Te noći kada se desilo nasilje Ana je iskoristila trenutak kada je on otišao u kockarnicu da pobegne sa decom kod svoje majke, ali su nakon toga usledile njegove jezive pretnje da će ih sve zakopati. Zbog Zvezdana su narušeni odnosi u Aninoj porodici, oni je podržavaju u svemu, ali se plaše da istupe i drže se po strani - rekla je Milena, i dodala da je često morala da interveniše u sukobu između Zvezdana i Ane.

Foto: Printskrin

Milena ima šta da kaže i o Moki...

Milena tvrdi da je Zvezdan bio nasilan i prema svojoj prvoj supruzi, ali i prema članovima svoje porodice.

- Njegova bivša nevenčana supruga s kojom ima ćerku je veoma ozbiljna žena i Slavnić je ne zanima. U dobrim je odnosima s Anom i njenom decom i fascinantno mi je gde ljudi poput Zvezdana nađu takve žene. I prva nevenčana supruga je trpela nasilje od Zvezdana, ali je sve to sasekla u korenu. Takođe, Zvezdanova majka nije smela da pisne pred njim, a čuveni Moka Slavnić je dobijao šamare od sina. Deset godina nisu razgovarali, prvi njihov zvanični kontakt je bio kada su ga uključili u Zadrugu nakon prevare s Anđelom. Zvezdan je bio nervozan, a kada se Moka izlupao kao otvoreni prozor da ga podržava, Slavnić je razvukao kiseli osmeh. Od njihovog odnosa nema ništa - zaključila je Milena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

MOKA SLAVNIĆ OBILAZI MANASTIRE NAKON HAOSA KOJI JE ZVEZDAN IZAZVAO U ZADRUZI! Bivši košarkaš trebalo da uđe u rijaliti, a onda naglo odustao! (VIDEO)
Rijaliti

MOKA SLAVNIĆ OBILAZI MANASTIRE NAKON HAOSA KOJI JE ZVEZDAN IZAZVAO U ZADRUZI! Bivši košarkaš trebalo da uđe u rijaliti, a onda naglo odustao! (VIDEO)

Bivši košarkaš Zoran Moka Slavnić nedavno je trebalo da uđe u "Zadrugu 6" kako bi se pridružio sinu Zvezdanu koji u rijalitiju "bije bitke" sa bivšom suprugom Anom Ćurčić i novom devojkom Anđelom Đuričić. Moka se ipak predomislio, a sada je usnimljen na Golopcu gde s prijateljima uživa i obilazi jedan od najpoznatijih manastira trenutno u Srbiji, Tumane.

12.03.2023

12:05

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija