• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

01.05.2023

23:30

IVAN I MARIJA SE RASPLAKALI ZBOG MALOG ŽELJKA! Marinković ovim rečima slomio Kulićku, nada se da neće zaboraviti svog sina nakon rijalitija

Youtube printcreen/Zadruga Official

Rijaliti

IVAN I MARIJA SE RASPLAKALI ZBOG MALOG ŽELJKA! Marinković ovim rečima slomio Kulićku, nada se da neće zaboraviti svog sina nakon rijalitija

Podeli vest

Marija Kulić i Ivan Marinković rasplakali su se u "Zadruzi" kada su pokrenuli temu oko malog Željka Kulića, a tom prilikom je Marinković izjavio da mu je drago što je uspeo da ostvari kontakt sa svojm sinom u ovoj sezoni rijalitija.

Ovonedeljni vođa Ivan Marinković tokom današnje podele budžeta održao je emotivni govor, zbog kojeg su se rasplakali i on i Marija Kulić

Ivan je istakao da njih dvoje imaju nešto što ih vezuje, a to je mali Željko i da je srećan što je u "Zadruzi" uspeo da izgradi odnos sa svojim sinom. 

Foto: Youtube printcreen/Zadruga Official

Marija Kulić

 

- Ti si znaš šta sve nas vezuje, mislim da imamo sasvim korektan odnos i da ćemo jednog dana biti zahvalni jedno na drugo. Ponosan sam na sebe što sam uspeo da izdržim pritisak oko Željka. Što se mene tiče, to će tako i ostati. Žao mi je što nisam ranije shvatio ozbiljnost ove situacije, ali ovaj projekat mi je dao svoju mogućnost. Imam svoj mali svet kod kuće, a sada imam i Željka, i svoju ćerku, tri fronta za koja moram da se borim. Ja sam spreman za sve to, to je naša sudbina - govorio je Ivan.

Marija mu se zahvalila na lepim rečima, rekavši da pokušava da ga razume, ali da mu ne može oprostiti što nikada nije došao na Željkov rođendan. 

- Hvala Ivane na rečima koje si izgovorio, ja tebe razumem i pokušavala sam da razumem tvoj život. Vidim u tebi čoveka koji ima želju da bude sa Željkom, bile su mnoge nesuglasice na početku. Boli me što nisi mogao ni jednom da dođeš kod Željka na rođendan. Sutra je tebi rođendan, ali ja ne mogu da gazim po Željku, kako ja da dođem kod tebe. Za tebe sam uvek tu do kraja rijalitija, želim ti sve najlepše sutra, da se još jednom ostvariš kao otac. Sutra neću doći, rekla sam ti zbog čega - kroz suze je pričala Marija.

Foto: Youtube printcreen/Zadruga Official

Ivan Marinković

Ivan joj je rekao da potpuno razume njene reči. 

 

- Nikome to nisam uzeo za zlo, ali te kapiram - rekao je Ivan korz suze.

Za kraj Marija mu je poručila da nakon rijalitija neže zaboraviti da je Željkov otac. 

- Nadam se da nećeš da zaboraviš da si Željkov otac, kad se sve ovo završi - rekla je ona.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija