• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IVAN GAJIĆ

18.08.2018

16:55

SLOBA PREBOLEO I ŽENU I LJUBAVNICU! Priznajem, opet sam zaljubljen! Bivše: BOLI NAS UVO!

Rijaliti

SLOBA PREBOLEO I ŽENU I LJUBAVNICU! Priznajem, opet sam zaljubljen! Bivše: BOLI NAS UVO!

Podeli vest

Radanović upoznao novu devojku na svom nastupu u Crnoj Gori. Nije poznata i ne zanimaju je mediji, tako da neću da otkrivam njen identitet

Sloba Radanović preboleo je Kiju Kockar i Lunu Đogani i našao novu devojku! Popularnom pevaču u sredu uveče u Crnoj Gori zapala je za oko jedna cura koja je došla na njegov nastup. Pronašao ju je na društvenim mrežama i otad su nerazdvojni.

- Sloba je uvek srdačan s publikom na nastupima, nema problem da snima selfije s njima i dok peva. Tako ga je u sredu u Crnoj Gori jedna atraktivna devojka zamolila za selfi, ali on nije bacio oko na nju, već na njenu drugaricu! Pošto su ga njih dve obeležile na toj slici koju su objavile na društvenim mrežama, lako je stupio u kontakt sa curom koja mu je dopala. Već tri dana su nerazdvojni - ispričao nam je izvor upućen u celu priču.

SIMPATIJA

Tim povodom pozvali smo Slobu, koji je na početku pokušao da sakrije da ima novu devojku.

- Čim se slikam s nekom devojkom, odmah kažu da smo u vezi! Je l' imam ja pravo da živim kao svi normalni ljudi?! Kako je krenulo, da se slikam s nekom životinjom, i s njom bi me spojili - rekao je u dahu pevač, ali se onda smirio i priznao nam:

- Dobro, imam simpatiju. Nije mi još prava devojka, upoznajemo se polako. Lepo nam je. Tek smo na početku. Devojka nije poznata ličnost, ne zanimaju je mediji, tako da neću da otkrivam njen identitet. Videli smo se na jednom mom nastupu, gde je bila s društvom, i tada je sve spontano krenulo. Valjda imam pravo da bar taj deo privatnosti zadržim za sebe.

pink.rs

SVE NAJBOLJE

Slobina bivša ljubavnica Luna Đogani nije želela da komentariše njegovu novu devojku, ali je poručila da mu želi sve najbolje!

- Uvek mi je drago kada čujem da je neko zaljubljen i ima novu ljubav. Njemu, kao i svima ostalima, želim sve najbolje jer je u životu najlepše da voliš i budeš voljen - kaže blogerka.

A šta na sve to kaže Radanovićeva bivša žena Kristina?

- Ne zanima me! To je sve što imam da kažem na tu temu - kratko je poručila pobednica "Zadruge".

Informer

(FOTO) LJUBAV! Nakon skandala sa Lunom i saslušanja u policiji, Sloba Radanović ponovo u NJENOM ZAGRLJAJU

Obožavateljka se lažno predstavlja kao Slobina devojka

Nedavno se pojavila vest da je Sloba u vezi s jednom devojkom iz Bosne, koja je na društvenim mrežama razglasila da se zabavlja s pevačem. Radanović tvrdi da to nije tačno.
- Video sam njene poruke, gde potvrđuje da smo u vezi. Mislim da se devojka šalila. Ona dolazi na svaki moj nastup i fotografiše se sa mnom i to je sve. Nikakvih emocija nema među nama - kaže Sloba.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17