• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

21.09.2018

17:54

(VIDEO) LUNA OTKRILA NOVE DETALJE O SLOBI! Blogerka se plačući izjadala drvetu mudrosti!

Rijaliti

(VIDEO) LUNA OTKRILA NOVE DETALJE O SLOBI! Blogerka se plačući izjadala drvetu mudrosti!

Podeli vest

Mlada blogerka Luna Đogani i dalje privlači veliku pažnju javnosti, a u najgledanijem rijalitiju je još uvek aktuelna tema ljubavni trougao koji je činila ona zajedno sa Slobodanom Radanovićem i Kristinom Kockar

Iako je trenutno okružena svakojakim situacijama koje se dešavaju u Beloj kući, ona se na to ne obazire, a Drvo mudrosti ju je pozvalo da je upita zašto je nervorzna i neraspoložena od ranog jutra.

- Iznervirala sam se, stalno mi kradu hranu. Delim hranu sa Adamom, ja ne znam šta više da radim. Svake nedelje kupim nešto i svaki put meni te hrane nema. Ja nikome ništa ukrala nisam i ne mogu da verujem...ne kapiram, znaju da je moja kesa i čuju da kukam što sam potrošila. Ne želim ni na koga da sumnjam, da se ne bih ogrešila - rekla je Luna.

Foto: printscreen RTV Pink

Đoganijevoj nimalo nije bilo lako kada je ''Zadrugu 1'' napustila sa etiketom najpoznatije ljubavnice u regionu, a sama pomisao na to je i dan danas rasplače. Ona je Drvcetu otkrila koliko je muče sve nedaće kroz koje prolazi.

- Danima nisam okej, u pms-u sam, imam problem sa hormonima. Pod nekim sam stresom, 1001 pitanje mi je u glavi. Nataša i ja smo počele da pričao o porodici i to je moja slaba tačka. Muči me nešto iz spoljašnjeg sveta dok sam bila kod kuće. Ta nepravda koja se meni desila, ceo svet mi se promenio i srušio.

Zato sam sad ovde, došla sam da se izborim sa tim. Vezana sam za porodicu i boli me sve, oni ovo nisu zaslužili. Pokušavam da ignorišem celu priču, neću ni Slobu više da pominjem, ali ljudi ne mogu da shvate da je ovo najbolnija priča u mom životu. Sve je jako uticalo na mene, zato št sam ja osoba koja ne da na svoju porodicu i borim se za nešto što je moje.

Ja sam dovzolila zbog toga što sam se zaljubila u osobu koja nikad ništa nije rekla lepo o meni. Mnogo sam besna i ljuta kad pričam o tome, ne znam do kad ću biti budala i da pričam o njemu i da ga dižem u nebesa. Ja bih mnogo toga imala da kažem o njemu, ali ja nisam takva osoba. Kao krpu me je bacio, to je moj problem u glavi.

Nikad me nije zaštitio, sve je uradio da se ja upravo osećam ovako! Kao kera me je ostavio i oprao se od mene! Zbog njega sam postala to što sam postala, najpoznatija ljubavnica! Ja sam došla opet ovde i moram da se mučim i da se svađam, jer sam bila sa oženjenim muškarcem, a obećao je da će da me brani! - rekla je Luna dok je jecala od plača.

Foto: printscreen RTV Pink

Drvo je pomno pratilo šta Luna govori, a onda ju je samo upitalo da kaže šta konkretno misli o njemu.

Foto: printscreen RTV Pink

- Problem je što su srce i razum pomešani. Ja njega mnogo volim, imala sam sve u njemu, ali moj razum je svestan da on nije za mene i da me mnogo povredio. Kakvi god da su moji roditelji, oni su ga branili kao svoje dete.

Nikad se nije udostojio da pozove i da se zahvali i da kaže nešto lepo. Ja sam ta koja je ispoštovala sve. Kako 21.juna možeš da ne voliš osobu sa kojom si bio 8 meseci?! Ja sam osoba koja je željna ljubavi, sve sam imala sa njim i ne zaboravljam kad me je kupao i hranio. Ne znam šta mislim o njemu, ne poznajem ga! 

ZADRUGARE ČEKA PAKAO! Ono što će ih VEČERAS snaći izazvaće SUZE I SVAĐE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
olja

pre 5 godina

Dosadna je i toliko ponizna. Taktika joj je losa. ZADRUGA 1 je prosla

Prle

pre 5 godina

A sta mislis da "postignes" time sto se vec danima setas u oskudnom bikiniju ????? Jel se i u stanu tako setkas po citav dan ???? Kukumavcis za BALVANOM !!!! Je*e se njemu za tebe, vazne su mu samo pare, balvan Sloba je alav na pare, tako ga vaspitala "prepostena" zena KIJA !!! TACKA !!!!!

bgb

pre 5 godina

nije kija nego majka draginja!!!cela fora je ponovljena iz farme kad je aca zivanovic bio u semi sa tamarom djuric i posle toga je decko izasao i karijera je uz dobar glas krenula uzlaznom putanjom!!!Tako je i balvan u dogovoru sa svojima uradio isto napravio pricu i danas drma lovu koju je mogao samo da sanja!!!Kraj price!!!!!!!!

Lili

pre 5 godina

Hitno da se leči!!! Da li moguće da je ovoliko glupa. Gramozga ova nema. Izigrava sada jadnicu, želi da se opere, traži javno oproštaj!!!!

Bella Cao Cao

pre 5 godina

Tako i treba. Unuka Ahmeda Bukve, Muslimana iz BiH pali i zari Realty Nation. Da kazem Serb Nation. Sa jos njegovom kcerkom Anabellom. Nista pogresno, samo malo cudno. Vole srbi kad ih neko drugi magarchi. Ijhaaaaaa...

ajde

pre 5 godina

Seti se sta ste radili Kiji. Da li ste je stededeli. S kojom je proveo 5 godina. Sto bi se okrenuo za ljubavnicu, bila ljubav , prosla. Ne moze Sloba da izdrzava roditelje,tebe i tvoje. Verovatno pobegao. Za sve sto se izdesavalo sami ste krivi.

NINA

pre 5 godina

Patetika...dosla da pokaze kakva je????plakanje smo gledalii prosle godine,ablamaza je zesca

Ivan

pre 5 godina

Zadruga i Parovi se vidim puno gledaju , e tu se vidi kakav ste narod bitnije je kako Stanija i Djogajka i drugi ucesnici zive a Kosovo sta je to gde je to eto to je danasnja Srbija

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija