• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

17.10.2018

21:15

(VIDEO) SLOBA RADANOVIĆ SE PONOVO ŽENI! Zaprosio poznatu pevačicu!

Rijaliti

(VIDEO) SLOBA RADANOVIĆ SE PONOVO ŽENI! Zaprosio poznatu pevačicu!

Podeli vest

Sanja Marinković će ove subote u novoj epizodi emisije "Magazin In" ugostiti mnoge zanimljive ličnosti iz sveta poznatih. Njeni gosti će biti doktor Miodrag Colić, rijaliti zvezda Gordana Džehverović, pevač Slobodan Radanović, pevačica Maja Berović i spisateljica Vesna Dedić

- Otkad si izašao iz one čuvene emisije u kojoj smo te gledali koliko puta si imao već devojku? - pitala ga je Sanja Marinković.

- Svaki dan - odgovorio je kratko Sloba.

U emisiji će njeni gosti pričati o "savršenoj supruzi" i o tome šta pod tim misle, a Sloba je na to imao veoma zanimljiv komentar.

- Ja sam čovek koji uvek ugađa ženama dok osećam potrebu za tim - rekao je on.

- Najviše volim kad se ugojim pa ga pitam "je l' misliš da sam se ugojila", a on kaže "nisi". Jao, presrećna sam tad, iako znam da laže - izjavila je Vesna Dedić.

U jednom trenutku pašće čak i prosidba. Naime, Sloba Radanović je pitao Maju Berović da se uda za njega, a da li je ona pristala saznaćete ako budete uz TV Pink u subotu, 20. oktobra od 17 časova.

OPORAVLJA SE NAKON OPERACIJE! Konačno je otkriveno da li se Stanija vraća u Zadrugu?!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mima

pre 5 godina

ovo cu reci samo jednom Sloba je retko los covek.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17