• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

10.01.2019

14:08

KVARNA, GLUPA I FOLIRANT! PROSTA MATEMATIKA! Kija nikad gore napljuvala Lunu!

Rijaliti

KVARNA, GLUPA I FOLIRANT! PROSTA MATEMATIKA! Kija nikad gore napljuvala Lunu!

Podeli vest

Iako mnogi misle da Sanja Stanković po ulasku u "Zadrugu 2" nije pružila ruku Luni Đogani zbog prijateljstva sa Kijom Kockar, pobednica prve sezone rijalitija smatra drugačije

- Znam kakvo Sanja ima mišljenje o Luni, pa me nije ni čudilo što joj nije pružila ruku kada je ušla. Niko od njih nema problem sa Lunom zbog mene, već zbog nje same. I ne znam zašto me Luna stalno spominje... Kao da ja nekom branim da se druži sa njom. Svi zadrugari imaju dovoljno dobro razvijenu svest o tome ko je kakav, dovoljno su zreli da im neko nameće svoje mišljenje. Tako da u ovom slučaju njima niko ne manipuliše, već svako bira ko će sa kim da se druži - izjavila je Kija za "Skandal", ali se tu nije zaustavila.

 Niko nije hteo i neće da se druži sa njom jer je kvarna, glupa i folirant. Prosta matematika! Moje druženje sa Sanjom i Jovanom (prim.aut. Tomić Matorom) ne zavisi od toga da li su one dobre sa Lunom ili ne, već od toga kakve su prema meni. Svako ko meni više nije blizak, nije isključivo zbog svojih postupaka! Pravili smo čak i šalu na Instagramu kako prodajemo čet između svih nas koji se družimo posle "Zadruge 1" za 100 evra. Ponuda i dalje važi, samo je cena sada skočila na 1.000 evra - zaključila je priču uz osmeh Kockareva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mitch

pre 5 godina

Kijo,ti si obican manipulator I lazov ,pun kompleksa!Luna je za tebe lepotica i dobar covek u svakom pogledu. Niko te nece,pa pokusavas preko drugih da afirmises sebe.

milosevic

pre 5 godina

Sve je Kija u pravu, a Gazmen i Anabela sa sto raznih laznih profila pokusavaju oprati svoju nemoralnu alkoholicarku Lunjaru. Uzaludan im posao, jer Narod dobro vidi ko su oni , a ko je i Lunjara!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17