• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

15.05.2019

18:35

(VIDEO) MIKI POSLAO SUZANI IZNENAĐENJE, ONA SE SLOMILA! Suze same tekle, NIJE MOGLA DA IH ZAUSTAVI!

Rijaliti

(VIDEO) MIKI POSLAO SUZANI IZNENAĐENJE, ONA SE SLOMILA! Suze same tekle, NIJE MOGLA DA IH ZAUSTAVI!

Podeli vest

Drvo mudrosti je pozvalo u Rajski vrt Suzanu Perović kako bi joj čestitalo šest meseci veze sa Mikijem Đuričićem. Ovo je Perovićevoj nateralo suze na oči jer Miki nije tu uz nju da proslave ovaj dan

- Danas je 15. maj. Danas je tužan dan zato što sam sama, a ne bi trebalo da sam sama - pričala je Suzana. 

- Ja želim da ti čestitam mesečnicu sa Mikije. To što Miki nije tu ne znači da si sama. Sada idi ispred rehaba i videćeš da nisi sama - poručilo je Drvo mudrosti Suzani videvši da je tužna. 

- Hvala Drvence - odgovorila mu je ona plačljivim glasom. 

(VIDEO) MILJANA GRCALA U SUZAMA I PREKLINJALA ZOLU DA SE POMIRE! On nije hteo ni da čuje za to, pa joj priznao nešto što ju je ZABOLELO!

 

Potom je Drvo saopštilo Suzani da nije sama i da je iznenađenje čeka ispred rehaba. Ona je otrčala do rehaba misleći da je Miki tamo, a videvši balone koje joj je on poslao, ona se rasplakala.

- Slomila sam se, mislila sam da je on - pričala je Suzana. 

- Ljubavi, mnogo te volim i jedva čekam da te vidim. Voli te tvoj ludi šeširdžija. Srećno ti bilo šest meseci naše ljubavi. Volim te i drži se - glasilo je pismo za Suzanu koja nije prestajala da plače. 

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija