• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

14.06.2019

13:13

SUD IZREKAO KAZNU MIKIJU! Evo koliko će Đuričić ROBIJATI zbog prebijanja Suzane i Nadežde!

Rijaliti

SUD IZREKAO KAZNU MIKIJU! Evo koliko će Đuričić ROBIJATI zbog prebijanja Suzane i Nadežde!

Podeli vest

Miki Đuričić (42) kome je pretilo do pet godina zatvorske kazne, kako saznaju beogradski mediji, uspeo je da sklopi dogovor sa sudom koji mu je znatno ublažio kaznu

 - Miki je zaključio sporazum sa sudom na jednu godinu kućnog zatvora i zabranu prilaska žrtvama. Sud je upravo potvrdio sporazum -  otkriva izvor.

Podsetimo, Đuričić je u rijalitiju udario šamar Suzani Perović, a potom štakom tukao Nadeždu Biljić, nakon čega je diskvalifikovan u "Zadruzi 2", a potom odveden u policiju gde je četiri sata davao iskaz.

On je nakon saslušanja sporveden u pritvor u trajanju do 30 dana.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Giša

pre 4 godine

Jebeš ovaj sud.Sad će ga vratiti u rijaliti i tu će služiti kaznu.

Zato je normalno da se tuku ze

pre 4 godine

Ovo je skandal za tuzilastvo! Primer fizickog obracuna na tv nisu kaznili za primer, da sve mediji bruje o tome?!? Pa jel te sudije imaju sestre, mame, zene oko sebe?!? Ok ako je to normalno pozivan sve zene da opusteno nose suzavce i da same presudjuju manijacima kad ocigledno morbidno tuzilastvo zivi u 15 veku da se zene tuku i zlostavljaju! Bravo za tuzilastvo! Nadam se da ce karma da vam odradi svoje.. Samo da vam da primer..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija