• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Stevanović

05.11.2015

14:09

DIREKTOR ZVEZDE U AKCIJI: Terzić otišao po Veljkovića i novac u London!

Crvena zvezda

DIREKTOR ZVEZDE U AKCIJI: Terzić otišao po Veljkovića i novac u London!

Podeli vest

Generalni direktor Crvene zvezde u ostavci Zvezdan Terzić otišao je u London sa namerom da ugovori transfer defanzivca Totenhema Miloša Veljkovića, ali i obezbedi novac za funkcionisanje kluba, saznaje Informer

 

Mada mu je pozicija na "Marakani" uzdrmana, Terzić čini sve što je u njegovoj moći da se pokaže da je veliki profesionalac posvećen klubu i tako učvrsti sopstveno mesto. Zbog toga je otputovao u prestonicu Ujedinjenog Kraljevstva, a glavni cilj mu je da dogovori transfer "zlatnog orlića" već za januarski prelazni rok.

Miloš neodlučan

Prema rečima našeg izvora iz Zvezde, Veljković je i te kako zainteresovan da dođe u Beograd kako bi rehabilitovao karijeru, pošto u Totenhemu ne računaju na njega. 

Hoće da se ratosilja viškova

Terzić će u Londonu pokušati da proda Zvezdine igrače na pozajmici - Despotovića i Parkera
Izvor Informera iz Zvezde

- Već neko vreme Zvezda pokušava da uradi nešto po pitanju Veljkovića i u prilog joj ide to što on trenira sa mladim timom Totenhema i tamo nije zadovoljan. Na "Marakani" bi igrao konstantno, a i Zvezda mu je dobra sredina u kojoj će neko da ga primeti i povede kasnije u neki drugi klub. Igrač je neodlučan, ima još neke ponude, ali deluje da je sve bliže crveno-belima - objasnio je naš izvor upućen u dešavanja.

Zvezda ima ozbiljnih problema sa krpljenjem finansijskih rupa, pošto je unapred potrošila rate od "Gasproma" za 2015. godinu i dobar deo 2016. godine. Hitne obaveze regulisala je novcem od transfera Predraga Rajkovića i nema više izgleda da će u skorije vreme dobiti neki novac. Zbog toga je Terzić rešen da pokuša da podigne još jedan kredit u Londonu.

Public
Miloš Veljković

- Dogovor u klubu je da nema više prodavanja procenata igrača i da novac mora da se obezbedi na neki drugi način. Zbog toga će Terzić pokušati da iskoristi veze koje ima u Londonu i nekako dobije još jedan kredit. To bi bilo rešenje dok ne dođe na red transfer nekog od igrača i stabilizuje malo situaciju - tvrdi naš izvor.

Nada se transferima

Osim rešavanja ovih gorućih pitanja, Terzić se u Londonu sastao i sa predstavnicima Kajrata kako bi pričali o situaciji Đorđa Despotovića, ali i sa ljudima iz Aberdina, za koji trenutno nastupa Zvezdin fudbaler Džošua Parker.

- Parker i Despotović su Zvezdini fudbaleri koji su na pozajmici u Aberdinu, odnosno Kajratu. Na "Marakani" bi voleli da dobiju neki novac za ove fudbalere, pošto ih ne bi rado vraćali u klub. Međutim, ovi klubovi se još nisu izjasnili imaju li želju da zadrže pomenute igrače, ali Terzić ne odustaje od pregovora - zaključio je naš izvor.

GROFOVSKI MANIRI! Božović častio igrače Zvezde po 1.000 evra za pobedu protiv OFK!

ZVEZDA KUPUJE DONALDA Vezista se ne vraća u Mordoviju


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baja

pre 8 godina

hahhahahha,kakvi prevaranti . Sve će to narod pozlatiti sa parama od poreza državnim.

daki

pre 8 godina

neka, dosao na red u ovoj drzavi najveci srpski klub, dosta je bilo bacanja para u 'mali komsiluk'! Terzicu, svaka cast, 'sever' je pogresio kad si ti u pitanju! mnogi mogu da ti se poklone na umecu i ljubavi prema srpskoj svetinji! ako Bog da, LS ce biti nasa!

Srbija

pre 8 godina

Nekako da dobije jos jedan kredit,bas me zanima da mi neko objasni kako se to nekako dobija kredit,pa zemljiste zvezde koje uz to jos i nije u njihovom vlasnistvu ima 18 hipoteka i to sve na ime kredita,ovo sto se radi je moguce samo u banana drzavama a srbija to ocigledno i jeste.

Bgd

pre 8 godina

"ovo sto se radi je moguce samo u banana drzavama a srbija to ocigledno i jeste". Otišao je u LONDON da traži kredit. LONDON. Razumeš?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17