• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

18.10.2018

12:14

ENGLEZI NA NOGAMA ZBOG "DELIJA"! Policija u Liverpulu u punoj pripravnosti

Crvena zvezda

ENGLEZI NA NOGAMA ZBOG "DELIJA"! Policija u Liverpulu u punoj pripravnosti

Podeli vest

Engleska policija je u stanju pripravnosti uprkos tome što je fudbalskom klubu Crvena zvezda zabranjeno da prodaje ulaznice navijačima za utakmicu u Liverpulu u Ligi šampiona

- Svesni smo zabrane, ali imaćemo sveobuhvatnu policijsku operaciju, radićemo zajedno sa oba kluba, kao i srpskom policijom u pripremi utakmice, kako bi se osiguralo da gledaoci na tribinama i oko stadiona budu bezbedni - izjavio je predstavnik policije Pol Vajt, a preneo je portal Klik Liverpul.

Po njegovim rečima, biće angažovane dodatne službe bezbednosti za utakmicu, a tokom dana će biti postavljeno više policijskih punktova po samom gradu.

Utakmica između Liverpula i Crvene zvezde igraće se u sredu od 21.00 na stadionu "Enfild roud" u Liverpulu, u trećem kolu Grupe C Lige šampiona.

Mere predostrožnosti će biti uvedene za utakmicu u Liverpulu, pošto je nekoliko hiljada pristalica Zvezde bilo prisutno na stadionu Park prinčeva u Parizu, uprkos što je srpskom klubu i za tu utakmicu bilo onemogućeno da prodaje ulaznice svojim navijačima.

Evropska fudbalska unija (UEFA) je pokrenula postupak protiv Crvene zvezde zbog nereda i nedozvoljenih skandiranja njenih navijača na utakmici u Parizu.

Crvena zvezda je kažnjena zabranom prodaje ulaznica svojim navijačima za dve gostujuće utakmice u grupnoj fazi Lige šampiona, protiv Pari Sen Žermena i Liverpula.

UEFA je izrekla takvu kaznu zbog više razloga, medju kojima je i ulazak navijača na teren stadiona u Salcburgu posle utakmice u kojoj se Zvezda plasirala u grupnu fazu Lige šampiona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17