• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2018

16:07

IBANJEZ HOĆE DA SE VRATI NA "MARAKANU": Možda nisam neki majstor s loptom, ali ću uvek dati sve za klub!

Crvena zvezda

IBANJEZ HOĆE DA SE VRATI NA "MARAKANU": Možda nisam neki majstor s loptom, ali ću uvek dati sve za klub!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Luis Ibanjez, prolazi kroz težak period u Trabzonsporu, a proznaje da bi se rado vratio na "Marakanu", ako bi dobio poziv srpskog šampiona


- Vratio bih se rado, da sam tu, ali nije do mene. Imam još šest meseci ugovora i mislim da necu ostati, ne volim kada ne igram. Hocu da igram, imam već nešto na stolu ali moram razgovarati i sa klubom koji me želi. Nisam dobio poziv od kluba, samo dobijam poruke od navijača često, ali svima kažem da nije do mene. Ako me Zvezda zove nazad, mogu da se vratim jer mi je ostalo još šest meseci ugovora. U poslednje vreme ne igram koliko želim, pa cemo videti - kazao je za telegraf Ibanjez.

Ibanjez je bio ljubimac "delija", što ne čudi, igrao i pod povredama i injekcijama.

- To sam uvek radio,  nije to ništa novo za mene, da igram povreden ili sa bolom, uvek sam pokušavao da dam sve od sebe i kad nisam mogao. Zato su me navijači i vole, videli su da možda nisam neki tehničar i majstor sa loptom, ali  uvek ću dati sve za klub koji me plaća i koji je tu za mene i moju familiju. Naravno, uvek ću biti zahvalan Zvezdi, predsedniku i celoj upravi što su me vratili u formu i zbog svega što su napravili od mene. Uvek sam govorio, kad me budu zvali nazad, da ću se rado vratiti - jasan je bio Ibanjez.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sladjan

pre 5 godina

A sta ces nam????pa sta Ako si igrao povredjen,I dao sve of sebe u svakoj utakmici.nisi dovoljno kvalitetan,zbog njegovih gresaka zvezda je dosta puta kaznjavana na terenu!!!!netrebas nam,uzeli smo lovu za tebe,sada nam netrebas!!!!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17