• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2019

14:32

ZAŠTO JE MILOJEVIĆ LJUT? Treneru Zvezde se ne sviđa nešto što njegovi igači rade!

Crvena zvezda

ZAŠTO JE MILOJEVIĆ LJUT? Treneru Zvezde se ne sviđa nešto što njegovi igači rade!

Podeli vest

U 30. kolu Superlige fudbaleri Crvene zvezde na svom terenu dočekuju ekipu Proletera (nedelja, 19.00) a očekivanja pred meč posle kojeg će biti podeljeni bodovi, izneo je šef struke šampiona Srbije Vladan Milojević

- Na poslednjoj utakmici pred podelu bodova dočekujemo ekipu koja je obezbedila učešće u plej-ofu. Svi komplimenti Proleteru, oni su ekipa koja je imala odličan kontinuitet igara. Predvođeni su odličnim i iskusnim trenerom Radojičićem, trofejnim strategom koji se dokazao u mnogim klubovima. Njegov rad se najbolje vidi kroz odlične rezultate koje beleži Proleter. Ovom prilikom pozivam naše navijače da dođu na Marakanu u što većem broju, da odigramo utakmicu u lepom ambijentu. Očekujem da se predstavimo u najboljem izdanju i da priredimo lepu predstavu za sve ljubitelje fudbala – rekao je Milojević.

ZVEZDA BEZ TROJICE STARTERA čeka Proleter na "Marakani"!

Zvezdin strateg osvrnuo se na kadrovske probleme u ekipi.

- Nećemo moći da računamo na Babića, Jovančića i Stojkovića zbog žutih kartona. Ne sviđa mi se način na koji su neki igrači dobili kartone, već sam govorio o skidanju dresova kod proslave golova. Ipak, to je sastavni deo utakmice gde su emocije zaista izražene. Imamo problem sa Ebisilijom, koji od treninga pred susret sa Bačkom ima povredu i trenira individualno. Što se tiče Marka Gobeljića sačekaću procenu medicinskog tima, u kojoj je fazi oporavka i da li može neku minutažu da iznese ili je bolje da ga sačuvamo. Svakako je on igrač koji nam je potreban na utakmicama plej-ofa i u polufinalu Kupa, tako da ćemo biti oprezni sa njegovim povratkom na teren.

Trener crveno-belih istakao je da borba za titulu još uvek nije rešena.

- Očekuje nas još sedam utakmica, još 21 bod je u igri kada prođe susret sa Proleterom. Nakon podele bodova dolazimo do toga da nam je svaka pobeda u ovoj fazi takmičenja vredela 1,5 bod. Radnički je svakako najozbiljniji kandidat za titulu pored nas - zaključio je Milojević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17