• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.04.2019

14:27

ZABORAVILI SMO NA PODGORICU! Tomić skicirao majstoricu, evo šta zahteva od igrača!

Crvena zvezda

ZABORAVILI SMO NA PODGORICU! Tomić skicirao majstoricu, evo šta zahteva od igrača!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić naveo je da je za pobedu u odlučujućem meču finala ABA lige protiv podgoričke Budućnosti neophodno da njegov tim bude koncentrisan svih 40 minuta

Zvezda se vraća u Beograd posle dva neuspešna pokušaja u Podgorici da osvoji ABA ligu, ali za Tomića to ne predstavlja problem.

Očekuje nas finalna utakmica, imali smo mogućnost da pobedimo u Podgorici... ali smo već u potpunosti okrenuti ovome što sledi. Znamo da ćemo imati ogromnu podršku sa tribina i hvala navijačima što su prepoznali da nam je potrebna podrška da dođemo do cilja - rekao je Tomić uoči meča koji se igra u ponedeljak, pa detaljno obrazložio šta traži od igrača.

BOKAN MI JE NACRTAO METU! Čović progovorio o incidentu u Podgorici: Bili su spremni da me linčuju!

- Moramo da odigramo jako borbeno, pametno, da imamo vrhunsku koncentraciju 40 minuta, hladne glave, ali koristeći tu ogromnu energiju koju ćemo dobijati sa tribina i od naših navijača. Uz pomoć njih svi čvrsto verujemo da možemo do cilja koji je zacrtan i za koji smo se borili od prvog dana i prvog kola ABA lige - rekao je trener Zvezde.

VREĐANJE I PLJUVANJE JE NORMALNO U "PIONIRU"! Džekson poslao poruku "delijama" pred majstoricu!

Sličnog razmišljanja bio je i prvotimac Crvene zvezde Dejan Davidovac.

Očekuje nas izuzetno teška utakmica u ponedeljak, ali pred ovakve mečeve nema umora, nema priče o povredama, ovakve utakmice te definišu i za ovakve mečeve treniraš i radiš svakodnevno. Znamo da ćemo imati podršku, vidim da je interesovanje ogromno, i taj vetar u leđa, taj huk sa tribina koji prave naši navijači i koji je jedinstven, će nam svakako mnogo značiti. Moramo da budemo opet mirni, hladne glave i da sprovedemo sve što je potrebno i što je dogovoreno u svlačionici. Pripremamo se i bićemo spremni za ovaj izazov - naveo je Davidovac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17