• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.05.2019

17:55

ZVEZDA SE (PONOVO) OKREĆE STAROJ ŽELJI? Prošle sezone odabrao Nemačku pre "Marakane", da li je sada vreme za promenu?

Crvena zvezda

ZVEZDA SE (PONOVO) OKREĆE STAROJ ŽELJI? Prošle sezone odabrao Nemačku pre "Marakane", da li je sada vreme za promenu?

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Vojvodine Slobodan Medojević postao je slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa nemačkim Darmštadom pa će ovog leta moći da bira klub u kojem želi da nastavi karijeru

Bivši kapiten Vojvodine razići će se dosadašnjim klubom po okončanju ove sezone. Još jedno kolo ostalo je do kraja popularne "Cvajte", a od tada Medojević ima ispred sebe slobodu da bira naredni klub.

SPEKTAKL NA "MARAKANI"! Mnogo razloga da "zvezdaši" 19. maja napune stadion!

Fudaler koji je prethodne sezone dovođen u vezu sa Crvenom zvezdom mogao bi baš ovog leta da konačno pojača redove šampiona Srbije i pomogne im u pohodu na plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Međutim, pitanje je koliko su se stvari promenile za godinu dana.

Prethodnog leta crveno-beli su doveli Dušana Jovančića koji se pokazao kao veliko pojačanje, a tu je i Branko Jovičić, ipak, ukoliko novopečeni reprezentativac Srbije (kao što je najavljeno) napusti crveno-bele za odgovarajuću svotu novca čelnici iz Ljutice Bogdana mogli bi opet da se okrenu Medojeviću.

SADA I ZVANIČNO! FSS potvrdio Zvezdinu titulu iz 1946. godine!

Nekadašnji kapiten Vojvodine ima 28 godina i nalazi se u ozbiljnom padu karijere pa bi povratak u Srbiju mogao da oživi karijeru odličnom vezisti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija