• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2019

15:51

"DELIJE", POŽURITE DO "MARAKANE"! Zvezda počela prodaju sezonskih ulaznica!

Crvena zvezda

"DELIJE", POŽURITE DO "MARAKANE"! Zvezda počela prodaju sezonskih ulaznica!

Podeli vest

Od utorka, 2. jula, u prodaji su sezonske ulaznice za mečeve Crvene zvezde u sezoni 2019/20

Zvezdaši će sezonske ulaznice moći da kupe svakog radnog dana od 10 do 19 sati, kao i subotom od 11 do 16 časova u Servisu za članstvo koji se nalazi na zapadnoj tribini stadiona „Rajko Mitić”.

GOTOVO, SRBIJA IMA NOVOG SELEKTORA! Tumbaković vodi "orlove"!

Sezonske karte FK Crvena zvezda važe za utakmice domaćeg prvenstva uključujući i plej-of i prva tri kola kvalifikacija za Ligu šampiona ili Ligu Evrope. Informacije o pogodnostima za mečeve četvrtog kola kvalifikacija ili grupne faze bilo kog UEFA takmičenja biće naknadno objavljene kroz kanale komunikacije kluba.

Kada je reč o zapadoj tribini vlasnici novih pojedinačnih i svih porodičnih sezonskih karata će biti smešteni u Sektor 6. Cena obnove pojedinačne propusnice je 5.000 dinara, a 8.000 dinara za nove sezonske karte.

Što se tiče porodičnih propusnica uz punoletnog nosioca paketa doplaćuje se 1.000 dinara po detetu. Porodični paket je ograničen na najviše petoro dece mlađe od 15 godina. Prilikom kupovine ulaznice neophodno je doneti sliku za svako dete.

Vlasnici dosadašnjih sezonskih karata VIP dela zapadne tribine imaće mogućnost da do 1. avgusta obnove sezonsku kartu po ceni od 8.000 dinara. Nakon 1. avgusta sve neiskorišćene obnove će biti puštene u slobodnu prodaju po ceni od 12.000 dinara. Zato molimo sve vlasnike sezonskih karata na centralnom delu zapada da iskoriste ovu mogućnost i obnove kartu do predviđenog roka, jer kasnije to neće biti u mogućnosti.

Foto: crvenazvezdafk.com

Ukupno će biti pušteno 1.100 karata za obnovu sezonskih za VIP zapad i 100 za nove sezonske na tom delu. Cena obnove je 8.000 obnova, a 12.000 dinara nove sezonske za VIP zapad.

Vlasnici pojedinačnih propusnica za istočnu tribinu će biti smešteni u sektoru 3. Cena za obnovu ulaznica iznosiće 4.000 dinara i 7.000 dinara za nove sezonske.

Sektor 2 je namenjen samo za vlasnike porodičnih paketa. Cena za odraslog nosioca porodičnog paketa je 4.000 dinara za obnovu i 7.000 dinara za nove sezonske, dok su propusnice za decu besplatne. Porodični paket je ograničen na najviše petoro dece mlađe od 15 godina, a slika za svako dete je obavezna.

Cena sezonske ulaznice za severnu tribinu za obnovu iznosi 2.500 dinara, a za novu 4.000 dinara.

Zvezdaši koji utakmice našeg tima žele da gledaju iz VIP galerije, ukoliko obnove sezonsku moraće da izdvoje 50.000 dinara, a ako kupuju novu 60.000 dinara.

Za sektor VIP 1 i Pet Zvezdinih zvezda cena sezonske ulaznice iznosi 120.000 dinara.

(FOTO) ODLUČENO! Evo kako izgleda novi grb Crvene zvezde!

Popust mogu da iskoriste isključivo aktivni članovi kluba koji poseduju sezonsku propusnicu za sezonu 2018/2019.

Uslov za kupovinu sezonske propusnice je plaćena članarina za sezonu 2019/2020. Cena učlanjenja ili obnove članstva je kao i do sada:

- Standard članstvo (punoletni članovi): 1.000 dinara

- Junior + članstvo (od 15 do 18 godina): 500 dinara

- Junior članstvo (deca do 15 godina): besplatno

Dozvoljen je prelazak sa bilo koje tribine na drugu tribinu po uslovima obnove, izuzev prelaska na deo VIP zapad, koji će imati punu cenu. Obnova sezonskih ulaznica za VIP zapad dozvoljena je samo onima koji su već bili na tom delu zapadne tribine. To su sektori 3, 4 i 5 u redovima od 25. pa na gore.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15