• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2019

14:25

GOTOVO, SRBIJA IMA NOVOG SELEKTORA! Tumbaković vodi "orlove"!

Fudbal

GOTOVO, SRBIJA IMA NOVOG SELEKTORA! Tumbaković vodi "orlove"!

Podeli vest

Prvi dan jula najavljivan je kao dan "D" oko imenovanja novog selektora Srbije. Tako je i bilo. Na sednici Fudbalskog saveza Srbije Ljubiša Tumbaković jednoglasno je izabran da u narednom periodu vodi "orlove"

Novi selektor Srbije je Ljubiša Tumbaković, baš kao što je Informer najavio 28. juna. Izvršni odbor Fudbalskog saveza je na današnjoj sednici samo prihvatio predlog koji je iznela Stručna komisija i potvrdio da će Tumbaković od danas biti za kormilom državnog tima. I to je izglasan - jednoglasno!

OTKRIVAMO! Evo koliko će Tumbaković zarađivati kao selektor Srbije!

Tumbaković će biti predstavljen ovog utorka (13.00) kada će pred novinarima odgovarati na mnoga interesantna pitanje. Videćemo kakva će biti situacija sa Matijom Nastasićem i Lukom Milivojević jer svakako da će to mnoge zanimati.

Težak posao čeka Tumbakovića, jer će na klupi Orlova debitovati 7. septembra protiv Portugalije u Beogradu, a to je meč koji ne sme nikako da se izgubi, ako se želi plasman na Evropsko prvenstvo osvajanjem nekog od prva dva mesta u kvalifikacionoj grupi.

Novi selektor debitovaće na klupi Orlova 7.septembra protiv Portugalije na stadionu "Rajko Mitić". Tri dana kasnije Srbiju očekuje drugi, septembarski kvalifikacioni duel za plasman na EURO 2000. u Luksemburgu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 4 godine

Sve je to lepo, ali velika vecina nas ce reprezentaciju pratiti kao za vreme svetskog prvenstva u Urugvaju - tako sto ce nam neko dojaviti rezultat. Ne verujem da postoji jos neka zemlja u kojoj ljudi ne mogu da gledaju svoju reprezentaciju. I onda trazite posetu stadionima. Nece da moze...

sasapg

pre 4 godine

valjao vam kao sto je i nama. Ako ima Boga sa Kosovom u istu grupu cete biti.

branko1

pre 4 godine

Napred Tumba !!!!!!!!!! Mislim da je ovo ,posle dugih godina,konačno dobra odluka FSS.Uz tebe sam I zelim ti puno uspeha

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija