• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2019

14:08

ZVEZDA OSTAJE BEZ JOŠ JEDNOG VELIKOG TALENTA? Totenhem zagrizao za mladog štopera!

Crvena zvezda

ZVEZDA OSTAJE BEZ JOŠ JEDNOG VELIKOG TALENTA? Totenhem zagrizao za mladog štopera!

Podeli vest

Talentovani štoper Crvene zvezde 18-godišnji Strahinja Eraković pre nekoliko dana je produžio ugovor sa srpskim šampionom do do 2023. godine, ali bi klub iz Ljutice Bogdana mogao da napusti već sledećeg leta

Trenutno je na kaljenju u Grafičaru, ali kako prenosi Maxbetsport za njega postoji ozbiljno interesavanje. Reprezentativac Srbije do 19 godina privukao je pažnju vicešampiona Evrope, Totenhema! Englezi su ga već jednom hteli, prošle zime, raspitivali se za njega, ali od toga nisu odmakli. Međutim, ne odustaju od ove kupovine, a na ruku im ide i to što kao dokazani talenat Eraković ispunjava jedan od dva uslova za dobijanje radne dozvole.

Nekoliko miliona evra za mladog igrača ne predstavlja praktično veći rizik za klub iz Londona. Pa čak i ako se za nekoliko godina bude ispostavilo da nije pravi izbor za njih.

ON SIGURNO ODLAZI SA "MARAKANE"! Turci dolaze po ljubimca Zvezdinih navijača!

POTPIS NA MARAKANI! Zvezda odradila veliki posao, vezista u crveno-belom do 2023. godine!

 

Foto: Starsportphoto©

Strahinja Eraković


Ovaj centralni defanzivac bi radu prvog tima Crvene zvezde trebalo da se priključi na zimskim pripremama i zajedno sa Željkom Gavrićem bude u kombinaciji za igranje u srpskom elitnom rangu.  Ukoliko crveno-beli odluče da je Eraković na prodaju, mogli bi zadovoljno da trljaju ruke. 

ZVEZDA OSTAJE BEZ BISERA! Sporting došao po crveno-belog talenta, cena oko tri miliona!

IMA JOŠ KARATA ZA BAJERN! Zvezda zove navijače na spektakl!

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 4 godine

Bravo za upravu. Sledi još nekoliko kupovina babića....I drugih povređenih grejača klupe.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17