• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.11.2020

17:44

(ANKETA/OCENE) GAJIĆ JE IGRAČ ZA REPREZENTACIJU! Miloje ga je držao na klupi, a kod Dekija DELI lekcije po desnoj strani! Kako i zašto?

Crvena zvezda

(ANKETA/OCENE) GAJIĆ JE IGRAČ ZA REPREZENTACIJU! Miloje ga je držao na klupi, a kod Dekija DELI lekcije po desnoj strani! Kako i zašto?

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su na gostovanju ekipu Radnika u Surdulici sa 4:1, a definitnivno najbolji akter na terenu bio je desni bek crveno-belih, Milan Gajić

Zvezda je bez mnogo muke i pored kombinovanog tima kao i teškog terena prilično lako savladala Radnik i napravila odličnu uvertiru za duel sa Gentom u četvrtak u Ligi Evrope.

Foto: Starsportphoto

Golove za Zvzedu postigli su Gavrić, Ben, Kanga i Vukanović, a uloga Milana Gajića danas bila je sjajna. U poslednjih nekoliko sezona mnogi su igrali u našem fudbalu, ali je za većinu njih pravilan centaršut bio pojam. Gajić je u poslednje vreme svojom dobrom formom razbio stereotipe, da bekovi u superligaškom fudbalu sem skok igre imaju i nešto fudbalskog talenta u nogama. 

Foto: Starsportphoto

Dok je Vladan Milojević vodio Crvenu zvezdu, Gajić je uglavnom grejao klupu, a prva opcija bio je Gobeljić. Međutim, dolaksom Stankovića situacija se promenila... 

OCENE:

Milan Borjan 6,5 - Iako je primio gol na današnjem meču, Borjan je plenio sigurnošću i komandovao je odbranom tima. Motivisao je i često kritikovao svoje saigrače!

Miloš Degenek 6,5 - Solidan je bio Degenek danas, međutim, često je pravio sitne greške. Da li je to polod umora ili nečega drugog, to je sada za analizu.

Radovan Pankov 6,5 - Kao i Degenek, dobro je odigrao je u Surdulici, međutim, Radnik je često imao dosta prostora u napadu, a Degenek kao i Pavkov, često su bili daleko od igrača. Čekali su napadače domačina, umesto da izađu visoko na njih, što Stanković i forsira u defanzivi.

Milan Gajić 8 - Definitivno najbolji akter na terenu! Pravi prototip desnog beka! Nije stajao tokom utakmice, a upisao je i asistenciju ko prvog gola. Konstatntno je bio u akcijama, dobro centrirao i bio brži od svih. Imao je i par dobrih udaraca ka golu Radnika. Sve u svemu, radio je sve ono što moderni bek i treba da radi.

Anketa

Marko Gobeljić 7 - Odličan danas. Iako nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji. Dobro je odmenio Milana Rodića i bio asistent kod četvrtog gola.

Njegoš Petrović 6,5 - Kontrolisao je igru na sredini terena, međutim, u napadu ga nije bilo puno. Bez prave kreacije i udarca ka golu.

Gelor Kanga 7,5 - Obzirom da dugo nije igrao zbog koronavirusa, Kanga je bio odlilan na terenu. Deio je lopte, šutirao, borio se, a postigao je i treći gol za Zvezdu.

Foto: Starsportphoto

Srđan Spiridonović 6 - Najgori u redovima Zvezde danas. Osim brzine koja ga krasi, Zvezdin napadač do sada nije pokazao zavidnu tehniku, a tako je bilo i protiv Radnika. Imao je par pokušaja iz daljine, međutim, šutirao je daleko preko gola. Njegova tehnikane prati brzinu kojom pleni.

El Fardu Ben 7,5 - Kao i uvek na visini zadatka! Ponovo je postigao gol i bio ključan faktor pobede Crvene zvezde. Talenat i osećaj za prostor Bena čine onim što je ste u taboru Zvezde. Igrač poteza!

Željko Gavrić 7,5 - Odigrao je fantastično prvo poluvreme i bio zamenjen u drugom. Postigao je sjajan gol na početku meča, a u nekoliko navrata svojim driblinzima je pokazao o kakvom talentu se radi.

Ričmond Boaći 6,5 - Iako nije postigao gol, Boaći se borio kao lav na terenu. Dugo nije igrao, pa ga je Stanković zamenio u nastavku igre.

IZMENE:

Aleksa Vukanović 7 - Uradio je ono što se i očekivalo od njega. Postigao je gol i odigrao odličnu u napadu. Imao je nekoliko ubacivanja i dobrih dodavanja, sve u svemu opravdao je poverenje Stankovića.

Nikola Krstović 6 - Zamenio je Boaćija, međutim, nije uspeo da uđe u pravu šansu za gol. 

Ivanić i Radulović - Šansu dobili tek na kraju, ali bez konkretnog učinka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ULTRAS

pre 3 godine

Hvala BOGU da je miloje otisao i odveo marina, sada moze da se dise punim plucima. Veliki je greh napravio prema mnogim igracima da li zato sto nezna struku ili mu je marin sastavljao taktiku i ekipu. Nadam se da je odgledao neku utakmicu ZVEZDE i naucio nesto o trenerskom poslu.

Sapy

pre 3 godine

Pitanje je isto ko je kriv i što Hajdin ne dobiva šansu a mali bi bio strašan igrač.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17