• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

12.12.2020

09:59

ZVEZDA NEMA KOGA DA SE PLAŠI! Crveno-beli mogu da pobede svaku ekipu iz Lige šampiona!

Crvena zvezda

ZVEZDA NEMA KOGA DA SE PLAŠI! Crveno-beli mogu da pobede svaku ekipu iz Lige šampiona!

Podeli vest

Crvena zvezda može da pobedi svaku ekipu koja prelazi u Ligu Evrope iz Lige šampiona, smatraju nekadašnji prvotimci crveno-belih Goran Drulić i Nenad Sakić!

Crvena zvezda može da pobedi svaku ekipu koja prelazi u Ligu Evrope iz Lige šampiona, smatraju nekadašnji prvotimci crveno-belih Goran Drulić i Nenad Sakić! Njih dvojica za Informer kažu da ekipa predvođena Dejanom Stankovićem ima pobednički mentalitet i iz utakmice u utakmicu sve bolje izgleda.

Klub sa "Marakane" u ponedeljak će u žrebu dobiti rivala u šesnaestini finala Lige Evrope. Od onih koji su eliminisani iz elitnog takmičenja, Zvezdi mi mogli da zapadnu Mančester junajted, Ajaks, Briž ili Šahtjor.
Pobednički mentalitet

Nikome neće biti lako protiv Stankovićevog tima, zahvaljujući Dejanu, u svaki meč ulaze s ciljem da pobede
Goran Drulić

Igraju sve bolje

Prema Drulićevim rečima, nikog od njih srpski šampion ne bi trebalo da se plaši.

- Ne vidim zbog čega Zvezda ne bi mogla da igra s njima. Verujem da i te kako može. Crveno-beli ne smeju da se plaše jakih imena. Nekada protivnici nisu želeli da izvuku Zvezdu, rekao bih da se to vreme sad vraća. Nikome neće biti lako protiv Stankovićevog tima. Gledam ih redovno, iz utakmice u utakmicu su bolji. Sledeće sezone biće to baš onako kako Dejan priželjkuje - smatra bivši špic.

Foto: Starsportphoto

Zvezda spremna čeka gigante



Zvezda je obezbedila plasman u nokaut fazu Lige Evrope kolo pre kraja takmičenja po grupama, pa je sinoćnji meč protiv Libereca u Češkoj bio rezultatski nevažan. Drulić ističe da je takav uspeh i očekivao od Stankovića i njegove ekipe.

- Mi koji smo godine proveli u Zvezdi znamo da nikad nije bilo lako igrati u tom klubu, jer uvek svi očekuju da uvek pobeđujete. S druge strane, baš zbog tog pritiska, vi uvek činite sve da pobedite. Dejan to zna i zato ima takav pristup. U svaku utakmicu ulazi s ciljem da pobedi i nagrađen je za to. Mnogo mi se sviđa što daje šansu mladim igračima, mada se meni najviše dopada napadač Dijego Falčineli. Verujem da Zvezda sa ovom ekipom može daleko da dogura - ocenio je Drulić.
 

 

POTENCIJALNI RIVALI ZVEZDE
IZ LIGE ŠAMPIONA

* Mančester junajted, Briž, Ajaks, Šahtjor
IZ LIGE EVROPE
* Roma, Arsenal, Viljareal, Dinamo Zagreb, Slavija Prag ili Leverkuzen, Rendžers ili Benfika, Granada ili PSV, Lester ili Braga, Lil ili Milan, Totenhem ili Antverpen i Napoli, Sosijedad ili Alkmar

 

Slično razmišlja i Sakić, koji ne bi imao ništa protiv da crveno-beli u žrebu za šesnaestnu finala izvuku, recimo, Ajaks.

- Nijedan rival nije toliko jak da Zvezda ne bi mogla da se nosi sa njim. Hajde, ne mora baš Mančester junajted, ali Ajaks i Šahtjor, zašto da ne. Ja bih čak više voleo Ajaks, jer Šahtjor nije toliko atraktivan. Kad je reč o Ajaksu, vrlo je atraktivan, igračima bi to bio dodatni motiv da se pokažu u najboljem svetlu, a mogla bi Zvezda da im parira, pa zašto i da ih ne eliminiše - kaže Sakić.

Italijanski stil

Crvena zvezda je ove sezone poražena samo jednom, a nekadašnji štoper veruje da su joj pobede doprinele da izgleda bolje na terenu, jer tim ima više samopouzdanja.

Foto: Starsportphoto

 

- Raduje me kako je Zvezda igrala u Evropi u poslednje vreme. Ne treba zaboraviti da je Dejan godinama bio u Italiji i najvažnije mu je kako će tim taktički da odigra. Sve bolje to izgleda na terenu i tačno se vidi šta on menja - zaključio je Sakić.

Nikad protiv Ajaksa

Crvena zvezda se od potencijalnih rivala koji u nokaut fazu Lige Evrope dolaze iz Lige šampiona sastala samo sa Mančester junajtedom i Brižom. Sa Ajaksom i Šahtjorom nikad nije igrala. Protiv "crvenih đavola" igrala je tri puta i dvaput je poražena, dok je jednom bilo nerešeno. S belgijskim klubom sastala se dva puta i jednom izgubila, a jednom pobedila.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gogi

pre 3 godine

Previse se zanosimo!Nas nivo je gent,ludogorec,liberec,nismo mi za LS...jer tamo nemozemo ni centra da predjemo,i gubimo 6:0,i obrukamo se,ili kao protiv Bajerna u Bg da nemozemo ni 30 sekundi da drzimo loptu.Krsticica treba vratiti,koliko god da kosta.To je siguran ulog.Pre njega nego Marina!

GOBELJIĆ JASAN! Zvezda je ovo zaslužila
Crvena zvezda

GOBELJIĆ JASAN! Zvezda je ovo zaslužila

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da pobede Slovan iz Libereca (0:0) u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope, ali taj meč ionako nije imao rezultatski značaj, pošto su crveno-beli još prošle nedelje obezbedili "evropsko proleće"

11.12.2020

12:40

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17