• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2021

10:56

ZVEZDIN BISER NE NAPUŠTA MARAKANU? Čeka se odluka crveno-belih!

Crvena zvezda

ZVEZDIN BISER NE NAPUŠTA MARAKANU? Čeka se odluka crveno-belih!

Podeli vest

Andrija Kaluđerović je ponovo igrač Rada, što znači da se na Banjici neće pojačati dolaskom Andrije Radulovića

Mladi fudbaler Crvene zvezde je za kaznu prebačen u omladinski tim crveno-belih jer je odbio pozajmicu u Grafičar. Rad ga je želeo na pozajmicu, ali od toga neće biti ništa. 

Prelazni rok se završava u petak i idalje postoji šansa da Radulović napusti Zvezdu na pozajmicu. Odlazak u Grafičar i dalje nije 100 odsto isključen, kao ni ostanak u Superligi, ali u nekom drugom klubu.

Kaluđerović je proživeo porodičnu dramu ove zime, kada je njegovog sina udarila struja napona 20.000 volti, odlučio je da ostane u Srbiji.

Foto: Starsportphoto

Andrija Kaluđerović

- Na veliko zadovoljstvo mogu da saopštim da nam se pridružio i Andrija Kaluđerović. Ne vraća se u Žalgiris. Rad je njegov klub. Može da dođe na Banjicu, ali i napusti je kad želi. Odlučio je da nam pomogne u borbi za opstanak. Sa Andrijom smo sigurni da će da postigne određeni broj golova -  rekao je Milanović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija