• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2021

15:09

ZVEZDA IMA RECEPT ZA HIMKI! Crveno-beli traže prekid crnog niza!

Crvena zvezda

ZVEZDA IMA RECEPT ZA HIMKI! Crveno-beli traže prekid crnog niza!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da njegov tim protiv Himkija u 29. kolu Evrolige treba da bude spreman da odigramo dobar meč.

Crveno-beli u četvrtak od 20.45 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić" dočekuju Himki. Imaju osam vezanih poraza u eliti i traže prekid crnog niza.

- Sledi duel protiv Himkija, koji je pred početak sezone napravio kvalitetan tim. Korona je do te mere uticala na njih već na startu, da je sve ostalo bilo proizvod svih problema koje su tada imali. Tim koji sada imaju je drugačiji nego na početku, ali očigledno dovoljno dobar da može da savlada Real iz Madrida ili Zenit u Sankt Peterburgu. Treba da budemo spremni da igramo dobar meč i nadamo se da će ti dobri intervali u našoj igri biti dovoljno dugi da možemo da zabeležimo dobar rezultat -  rekao je Radonjić za klupski sajt.

Foto: Starsportphoto

 



Himki trenutno ima skor od 3-24 i na dnu je tabele u Evoligi, dok je Zvezda jednu poziciju iznad sa učinkom od 7-21.

- Očekuje nas još jedna teška utakmica, zna se kakav nam je raspored. Duže vreme imamo problema sa povredama i bolesnim igračima. Vraćamo se polako u ritam, sigurno da treba još vremena. Ekipa Himkija individualno ima izuzetan kvalitet, zna se i da su oni imali puno problema, ali digli su formu u poslednjih par utakmica. Pobedili su Zenit u gostima, pobedili su pre toga Real. Želimo da odigramo našu igru, da pružamo dobre minute i da podižemo formu na viši nivo. Zna se šta je recept za sutra, agresivna dobra odbrana što je naš prepoznatljiv stil, tranzicija - to je neki prvi preduslov da zabeležimo dobar rezultat u četvrtak - rekao je košarkaš Marko Simonović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17