• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

29.04.2021

09:55

JOŠ JEDNA POBEDA I TITULA! Zvezda igra za četvrti trofej u nizu!

Crvena zvezda

JOŠ JEDNA POBEDA I TITULA! Zvezda igra za četvrti trofej u nizu!

Podeli vest

Crveno-beli dočekuju Vojvodinu, i ukoliko trijumfuju, zvanično će osvojiti četvrtu uzastopnu šampionsku titulu * Pod pritiskom smo cele godine i ovaj meč se ne razlikuje, kaže trener Beograđana Dejan Stanković

Još jedna pobeda i titula! Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće danas (Arena 1, 18.55) Vojvodinu na "Marakani" u meču 34. kola Superlige Srbije, i ukoliko pobede, obezbediće šampionski pehar.


Pet kola pre kraja prvenstva izabranici Dejana Stankovića imaju 12 bodova više od najbližeg pratioca Partizana i bolji skor u duelima sa crno-belima ove sezone.

Spreman

Znam ko će igrati, nemam nikakve dileme. Ipak, neću otkrivati u kojoj ćemo formaciji nastupiti
Dejan Stanković

Uvek pod pritiskom

Kao i uvek, Stanković ističe da će njegovi momci ići na pobedu protiv Vojvodine.

- Radimo cele godine i trudimo se da budemo što bolji. Kad dođe ovako lep dan, dobra utakmica, derbi u kojem možeš da ispišeš istoriju, raduješ se. Uradićemo sve da osvojimo titulu i obradujemo naše navijače. Pod pritiskom smo cele godine i to se u ovom meču neće razlikovati. Težimo da budemo najbolji, to je prirodan put - istakao je Stanković.

O ekipi Vojvodine ima samo lepe reči. Lalatovića poznaje godinama i ističe da neće biti lako pobediti ga, ali veruje u svoju ekipu.

- Vojvodina je izvanredna ekipa sa Lalom na čelu. On je dokazao da radi sa ogromnom energijom, nikad ne posustaje. Mnogo ga volim i poštujem. Rasli smo zajedno u Zvezdi. Njegove ekipe znaju šta žele na terenu. Očekujem jaku takmičarsku utakmicu. Moraćemo da budemo na visokom nivou, nema nam druge - upozorava strateg crveno-belih.

Padaju rekordi

Zvezda još nema poraz u Superligi ove sezone, a postigla je 95 golova. Navijači se svakako nadaju da će ekipa završiti takmičenje bez poraza i sa trocifrenim brojem golova na kontu.

- Pred svaku utakmicu me pitaju o rekordima. Nama je primarni cilj dobra igra, titula, a ako uz to dođu i rekordi, super. Ne mogu da računam na Kataija i Erakovića, koji su povređeni, ostali će biti na broju. Znam ko će igrati, nemam nikakve dileme. Ipak, neću otkrivati u kojoj ćemo formaciji nastupiti - zaključio je Stanković.
 

SUPERLIGA

34. kolo

Četvrtak

Mačva - Radnik 14.45

Metalac - Rad 14.45

Radnički Niš - Inđija 14.45

Spartak - Javor 14.45

TSC - Napredak 14.45

Proleter - Partizan 16.55

Crvena zvezda - Vojvodina 18.55

Sreda

OFK Bačka – Zlatibor 0:1 (0:1)
Momčilović 6

Čukarički – Mladost 4:2 (1:0)
Jovanović 11, 50, Vidosavljević 62, 71 – Jovanović 53, Bojović 87p

Novi Pazar – Voždovac 0:2 (0:2)
Bogdanović 1, Purtić 5p

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17