• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2021

18:31

/OCENE/ANKETA/ MOŽE LI ZVEZDA DO PREOKRETA!? Stanković i Ivanić se NISU POJAVILI u Almatiju!

Starsportphoto

Crvena zvezda

/OCENE/ANKETA/ MOŽE LI ZVEZDA DO PREOKRETA!? Stanković i Ivanić se NISU POJAVILI u Almatiju!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u Almatiju sa 2:1 od Kairata

Mora Zvezda što pre da zaboravi Kairat, Almati i Kazahstan, ali teško će to ići! Crveno-beli su na pragu elimiacije i ako žele da "sačuvaju" sezonu moraće da promene sve! 

Foto: Starsportphoto

Crvneo-beli su poraženi i ostaje pitanje, mogu li da preokrenu meč i prođu u treće kolo kvalifikacija!?

Anketa

Milan Borjan, 7 - Što je bilo do njega uradio je savršeno! Crvena zvezda je prokrvarila već posle 100 sekundi u Almatiju, ali je kapiten uspeo da sačuva "hladnu glavu" i zaustavi Šošenačeva i spreči rano vođstvo Kairata. Kod dva gola domaćina mogao je samo da gleda kako lopta ulazi u gol posle katastrofalnih propusta odbrane. 

Foto: Starsportphoto

Milan Gajić, 6,5 - Igrao je na granici bola nakon nezgodnog pada na startu drugog poluvremena i takav bio je najveća pretnja po odbranu Kairata. Špartao je bivši Orlić tokom celog meča uz desnu aut liniju, ubacivao se iza leđa Benu, pa Kataiju, a jedan njegov prodor doneo je izjednačenje Zvezdi nakon loše reakcije Dina Mikanovića. 

Aleksandar Dragović, 6 - Iako Zvezdaška javnost mnogo očekuje od njega, teško je bilo za očekivati da posle samo dve nedelje rada sa timom može da nasledi Nemanju Milunovića u srcu odbrane. Igrački i tehnički kvaliteti su neosporni, ali je i protiv Vojvodine, a i danas u Almatiju nešto falilo. Danas mu je Pankov bio parnjak, jasna je ideja bila da kreiraju napade, ali uzalud. 

Radovan Pankov, 6 - Ista priča kao i Dragović, nije skupo koštao tim, nije grešio, ali je falilo čvrstine i sigurnosti. Jasno je da se bolje snalazi u sistemu sa trojicom štopera, dobio je danas prednost u odnosu na Babića i Degeneka i nije uspeo da ubedi. 

Milan Rodić, 6 - Verni vojnik je danas imao svoj prvi dan dezerterstva! Nije se pojavio povremeni reprezentativac Srbije u Almatiju, potpuno nevidljiv, bez ikakvog uticaja na igru, kako defanzivno tako i ofanzivno. Čini se da je njegova želja za odlaskom uticala na večerašnju partiju u Kazahstanu. 

Foto: Starsportphoto

Seku Sanogo, 5,5 - Sjajan igrač, ali ne za ovog protivnika! Stameni vezista je idealan kada Zvezda treba da čeka, a ne kada nju čekaju, komplikovao je nekoliko puta, sporo delio lopte i nije zaslužio prelaznu ocenu za današnju partiju. Ponovo je dejstvovao u tandemu sa Nenadom Krstičićem i ponovo je Zvezdina "veza" bila bez kreativnosti i lepršavosti. 

Nenad Krstičić, 6 - Dobio je povratnik među crveno-bele prednost odnosu na Gelora Kangu i Veljka Nikolića, jasno i zbog čega, ali Zvezda od toga nije imala mnogo. Mnogo više prisutan u napadačkom delu od Sanoga, imao je i jedan dobar pokušaj pre izjednačujućeg gola i to je bilo sve od Krstičića danas. 

Mirko Ivanić, 5 - Dugo Mirko Ivanić nije bio ovako slab kao danas u Almatiju! Totalno izostavljen iz svakog dešavanja i verovatno najslabiji akter sureta Zvezde i Kairata. Morao je Stanković da ga vadi sa terena posle samo desetak minuta u nastavku, prosto nije išlo i to je skupo koštalo njegov tim. 

Aleksandar Katai, 6.5, do 84. minuta - Puno je hteo, ali malo uradio Zvezdin "magiko". Ipak, za trud pola ocene više, videlo se da ima volju za igranjem, ali je u nedostatku saigrača često solirao i grešio. Dino Mikanović je bio njegova senka tokom većeg dela meča, kada je prešao na sredinu i više desno postajao je sve opasniji. 

Foto: Starsportphoto

El Fardu Ben, 5, do 90. minuta - Nevidjiv! Samo tako može da se opiše njegova partija iz Almatija. Pokušavao je da ulazi između redova, da traži prostor, ni to mu nije pomoglo, ali ga je Stanković ostavio u igri i dodatno pokvario utisak današnjeg meča. 

Milan Pavkov, bez ocene, do 45. minuta - Nažalost, često je napadač Crvene zvezde kolateralna šteta slabe igre saigrača! Nije se ni Pavkov proslavio, ali Stankovićeva odluka da ga izvede na poluvremenu je krajnje upitna. Jedinu loptu koju je dobio poslao je ka golu rivala, ali ga je Rade Dugalić izblokirao. 

Izmene: 

Leo Dioni, 5.5, od 46. minuta - Spremao je Stanković njega za Kairat, ali je na iznenađenje mnogih ostao na klupi. Ipak, Dionija na poluvremenu nije promenilo apsolutni ništa! Zvezda je večeras igrala bez napadača, a pokušaj udarca u finišu meča bio je više "očaj" nego bilo šta drugo. 

Gelor Kanga, 6.5, od 68. minuta - Kada se sve sabere i oduzme, verovatno najbolji igrač Zvezde u Kazahstanu! Pokušao je da igra i trgne saigrače, menjao stranu i ritam, ali ništa nije išlo od "nogu" crveno-belima. Kako je vreme odmicalo utopio se u kolektivno sivilo! 

Foto: Starsportphoto

Aksel Bakajoko, bez ocene - premalo vremena za konkretan učinak. 

Filipo Falko, bez ocene - Jedno veliko pitanje stoji iznad njegovog ulaska u igru tek u 90. minuta! Dokaz potpune pogubljenosti Dejana Stankovića!

Trener: 
Dejan Stanković, 5 - Da je Kairat ispit, Stanković bi morao da ga prijavi u drugom roku! Katastrofa, sve je delovalo pogreško, od tima, preko izmena, taktike... Čini se da je odlazak Miloša Milojevića previše osabio stručni štab Zvezde koji će se teško "oporaviti". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
baron

pre 2 godine

kakv trener takva igra.Koga to gradjani Srbije finansiraju?

Đole

pre 2 godine

Jbg,ne valja Degenek.Ovi su mnogo bolji.Plakanje od smeha,on dečko krvavizlazio posle mečeva,ovi korner ne umeju da zatvore

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija