• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2021

18:00 >> 20:52

RUTINSKA POBEDA ZVEZDE U SUBOTICI! Stanković ODMORIO nosioce pred MEČ SEZONE! /FOTO/VIDEO/

Starsportphoto©

Crvena zvezda

RUTINSKA POBEDA ZVEZDE U SUBOTICI! Stanković ODMORIO nosioce pred MEČ SEZONE! /FOTO/VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Spartak iz Subotice sa 3:1 (2:1) u trećem kolu Superlige Srbije

Glavni zadatak Crvene zvezde na severu Bačke je ispunjen, četa Dejana Stankovića u Beograd nosi sva tri boda, ali crveno-beli još jednom nisu oduševili. Mnogo propuštenih prilika, ali i mnogo grešaka u defanzivi koje ofanzivci Subotičana nisu umeli da iskoriste. Na kraju pobeda Zvezde 3:1 (1:2). 

Foto: Starsportphoto©

Uspeo je Dejan Stanković u svojoj nameri da odmori većinu nosioca igre, niko sem Kataija i Ivanića nije odigrao više od sat vremena, te je okosnica ekipe zadržala svežinu pred nastavak takmičenja u kvalifikacijama za Ligu šampiona. 

Bili su crveno-beli izuzetno agresivni na startu meča, tek što se krenulo sa centra, a Ivanić je već bio u dobroj situaciji pred golom Dujmovića. Ipak, odbrana Spartaka je dobro reagovala i sprečila rano vođstvo. 

Nije se dugo čekalo na novu šansu, ali ovoga puta je golman Subotičana morao da vadi loptu iz mreže. Kobinovali su Aleksandar Katai i Milan Rodić po levnoj strani, bek crveno-belih je poslao povratnu do Ivanića koji pogađa u bliži ugao. 

Nastavila je Zvezda da napada svim silama, Dunđerski, Bogićević i Ivančević su se sjajno branili, a za sve promašaje stigla je kazna u 26. minutu. Šimura je presekao loptu na sredini terena, progirao Srećkovića, a ofanzivac Spartaka poslao je nezgodnu loptu koja se nesrećno odbija od Pankova za 1:1. 

Taman kada je delovalo da Spartak može do potpunog preokreta, u Subotici su po prvi put videli VAR na delu. Pomoćni sudija poništio je gol El Fardu Bena, ali je iz Stare Pazove stigla korekcija, te je na odmor četa Dejana Stankovića odnela gol prednosti - 1:2!

Drugo poluvreme nije donelo ništa novo. Crvena zvezda je diktirala tempo, dok je Spartak vrebao šanse iz kontre, a najbolju je imao Lazar Tufegdžić u 57. minutu kada je telom izbacio Rodića, a potom šutirao direktno u Miloša Gordića. 

Tačku na meč stavio je Nikola Krstović golom u nadoknadi vremena! Aleksandar Katai je ponovo prosuo magiju po terenu, petom vratio loptu do golobradog napadača koji koristi jednu od pregršt prilika u Subotici i postavlja konačnih 1:3!

Foto: Starsportphoto©

SPARTAK SUBOTICA - CRVENA ZVEZDA 1:3 (1:2)

Strelci: Pankov 26ag - Ivanić 5, Ben 40, Krstović 91
Gradski stadion, Subotica      Sudija: Živković Aleksandar

Spartak: Dujmović - Šimura, Bogićević, Ivančević, Dunđerski - Bijelović, Marčić, Srećković, Milošević - Hrstić, Tufegdžić
Trener: Vladimir Buač

Crvena zvezda: Gordić - Gajić, Babić, Pankov, Rodić - Krstičić, Kanga - El Fardu Ben, Ivanić, Katai - Dioni
Trener: Dejan Stanković 

Tok meča: 

Drugo poluvreme: 

91. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOL! Stavlja Krstović tačku na meč! Katai je petom proigrao mladog napadača koji je lako prosledio loptu u nebranjeni deo mreže - 1:3!

Foto: Starsportphoto©

90. minut - Još jedna prilika za Krstovića, ali se ponovo Crnogorac spetljao u petercu rivala, ostaje 1:2!

88. minut - Nikola Krstović je imao stopostotnu priliku, ali je sa pet metara udaljenosti šutirao daleko preko gola!

84. minut - MAKAZICE! Atraktivan potez Aleksandra Kataija, lopta je pogodila spoljni deo mreže nakon makazica Zvezdinog kapitena!

80. minut - Dobra akcija Subotičana koju je udarcem završio Šimura, ali je lopta otišla daleko preko gola koji brani Miloš Gordić!

75. minut - Najbolja prilika za Zvezdu u nastavku! Katai je ostavio dobru povratnu za Filipa Falka, Italijan je opalio po lopti, a Dujmović je vrhovima prstiju izbija preko prečke - 1:2!

71. minut - Potpuno je opao ritam meča u nastavku drugog poluvremena, Spartak je preuzeo inicijativu, ali bez previše opasnosti po gol Miloša Gordića. 

66. minut - Dobili su sada igrači ova tima minut predaha zbog teških vremenskih uslova u Subotici. 

Foto: Starsportphoto©

62. minut - Nova dobra prilika za Nikolu Krstovića, sada je napadač crveno-belih zakasnio na drugoj stativi posle pasa Kataija, ostaje 1:2!

59. minut - Ušao je Krstović motivisan u drugom poluvremenu, nekoliko dobrih pokušaja, ali bez problema Dujmović zaustavlja njegove udarce! 

57. minut - Prvi dobar pokušaj domaćina u nastavku, lepo se Tufegdžić okrenuo i izbacio Krstičića. Ipak, najopasniji igrač Spartaka šutirao je direktno u Miloša Gordića - 1:2!

55. minut - Iako Zvezda ne deluje ubedljivo na startu sezone, Gelor Kanga odaje utisak igrača u životnoj formi! Posle pregršt prelepih dodavanja, Gabonac je sada oprobao svoj udarac, ali je lopta prošla tik pored stative! 

53. minut - Ponovo sporna situacija i ponovo je El Fardu Ben u centru pažnje, ovoga puta je bio ofsajd!

Foto: Starsportphoto©

50. minut - Još jedan teledirigovan pas Gelora Kange na drugu stranu, stigla je lopta do Kataija koji je proigrao Krstičića, ali se rezervista nije najbolje snašao u kaznenom prostoru rivala - 1:2!

46. minut - Počeo je drugi deo igre!

Prvo poluvreme: 

47. minut - Gotovo je prvo poluvreme! 

45. minut - Pokušao je Ivanić da proigra Dionija, ali je Šimura po ko zna koji put bio na pravom mestu i zaustavio Zvezdin nalet. 

40. minut - GOOOOOOOOOOOOL! Sudija je poništio gol El  Fardu Bena, ali je stigla korekcija iz VAR sobe i gol reprezentativca Komorskih ostrva je priznat! Zvezda ponovo vodi - 1:2!

38. minut - Ponovo sam Aleksandar Katai pokušava da razmrda svoje saigrače, dobro je kobinovao ovoga puta sa Ivanićem, ali je Dunđerski bio na pravom mestu.

37. minut - Nevrozan je Radovan Pankov nakon autogola, sada je na sredini terena ovukao Hristića sa leđa i dobio prvi žuti karton na meču.

35. minut - Nižu se šanse domaćina! Sada je Bijelović izbacio Srđana Babića i pokušao da prebaci na drugu stranu, ali je Gordić bio na mestu.

33. minut - Ogromna prilika za Spartak! Loše je Gordić boksovao loptu koja je pala na nogu Lazara Tufegdžića, ofanzivac Subotičkog tima je opalio po njoj, ali ga je blokirao njegov saigrač Marčić - 1:1.

Foto: Starsportphoto©

31. minut - Ponovo su dobro kombinovali Katai i Kanga na levoj strani, kapiten Zvezde je pokušao da centrira, ali je još jednom Marčić bio na pravom mestu!

29. minut - Propala je još jedna dobra šansa Crvene zvezde, ponovo je Dioni zakomplikovao u protivničkom kaznenom prostoru što je iskoristio Ivančević, ostaje 1:1!

26. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Nerešeno je nakon autogola Radovana Pankova - 1:1! Ukrao je Šimura loptu na sredini terena, proigrao Srećkovića koji je poslao oštar centaršut. Nespretno je štoper crveno-belih naleteo na loptu i zakucao je u svoju mrežu!

21. minut - Preti sada i Spartak na drugoj strani, uzeo je Milošević čistu loptu El Fardu Benu, proigrao Bijelović, uspeva Rodić krajnjim naporom da otkloni opasnost!

18. minut - Još jedna stopostotna prilika za crveno-bele! Gajić je poslao perfektan centaršut iz teške pozicije i pogodio Ivanića, ali je strelac jedinog gola loše šutirao glavom! 

Foto: Starsportphoto©

14. minut - Sevnula je nova kontra Zvezde, Katai je lako obišao Dunđerskog, nesebično je pokušao da proigra Bena, te je štoper Spartaka uspeo da ispravi svoju grešku, ostaje 0:1!

12. minut - Nova opasnost pred Dujmovićevim golom, ali je Šimura izbio loptu nakon Ivanićevog centaršuta, samo korner za crveno-bele.

9. minut - Izuzetno je besan Dejan Stanković zbog lošeg poteza Mirka Ivanića, ponovo je kreativac crveno-belih bio na istom mestu kao kada je postigao gol, ali se spetljao što je otvorilo kontru Spartaku, ostaje 0:1!

7. minut - Ponovo dobra akcija Zvezde, sada je Dioni imao dosta prostora u kaznenom prostoru rivala, ali se dobro postavio Bogićević i glavom račistio - 0:1.

5. minut - GOOOOOOOOOOOOOL! Nije dugo trebalo crveno-belima da načnu svog rivala, namestio je Mirko Ivanić loptu na desnu nogu i pogodio bliži ugao Dujmovićevog gola posle Rodićeve asistencije - 0:1!

3. minut - Agresivan start crveno-belih, Katai je bio u dobroj situaciji da pošalje centaršut, Marčić je otklonio opasnost ispred svog gola - 0:0

1. minut - Utakmica je počela, sa centra su krenuli fudbaleri Crvene zvezde! 

18:00 - Dobro došli na lajv prenos utakmice trećeg kola Superlige Srbije između subotičkog Spartaka i Crvene zvezde! Sve detalje sa ovog meča možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59