• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2021

17:16

ODLAZI NAJBOLJI IGRAČ CRVENE ZVEZDE!? Na Marakanu stigla VIŠEMILIONSKA ponuda!

Crvena zvezda

ODLAZI NAJBOLJI IGRAČ CRVENE ZVEZDE!? Na Marakanu stigla VIŠEMILIONSKA ponuda!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić mogao bi da napusti Marakanu do kraja prelaznog roka

Očekivali su na Marakani veliki priliv novca od ulaska u Ligu šampiona, ali je moldavski Šerif srušio nade crveno-belih. Šteta zbog neulaska u plej-of mora da se nadoknadi, a jedini način za to je prodaja. 

Foto: Starsportphoto

Marakanu je već napustio Željko Gavrić u transferu teškom 1.200.000 evra, čekaju se konkretne ponude za Veljka Nikolića i Njegoša Petrovića, a po svemu sudeći jedan standardni član startne postave mogao bi da napusti Beograd. 

Crvena zvezda u ovom trenutku ima samo jednu, ali vrlo, vrlo rizičnu ponudu. Prema saznanjima MOZZART Sporta Glazgov Rendžers je pokazao interesovanje za jednog od najboljih igrača Superlige Mirka Ivanića.

Škoti su rešeni da dovedu bivšeg reprezentativca Crne Gore i za njega plate 3.500.000 evra, što su za igrača njegovih godina dobre pare budući da je reč o zapadnjačkom klubu. Ipak, pitanje je da li su crveno-beli spremni da se odreknu jednog od najboljih igrača. 

Foto: Starsportphoto

- Imali smo ponudu iz Rusije za Ivanića. Radi se o sumi od preko četiri miliona evra, ali mi jurimo 20 u Ligi šampiona - rekao je Terzić na startu priprema. 

Ipak, Zvezda neće dojuriti tih 20.000.000 evra, te je sve realnije da bi transfer Mirka Ivanića doneo "mir" u Ljutice Bogdana i popunio kasu koja je pošteno opterećena. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljudi roba

pre 2 godine

Pogledajte malo, iz jednog drugog ugla, desavanja u "sportu", konkretno u fudbalu. (O drugim sportovima, uz neki drugi clanak.). Zvezda se nije plasirala u drugi de za ulazak u ligu sampiona, nije zaradila neki novac i sada ce da prodaju najboljeg igraca i sta dalje. Tim ce oslabiti, jer im sada nije potrebna jaka ekipa, posto se takmice u nizem rangu. Cista matematika, trgovina ljudima. A ti isti ljudi, fudbaleri kao roba, stvari, voce, zitarice, stoka, nista se ne pitaju, vec idu u "preradu", na mlevenje, na klanje,... I sada pokusajte da me ubedite da je to sport ili bar deo sporta. To se samo zove sport, a u stvari je legalna trgovina ljudima i njihovim organima. Prodaju se njihove hitre noge, zdravi organi, u paketu. Jedna od vecih mafija i to legalnih. O kladionicama, njihovom ucescu u "sportu", vezanim za ove teme, neki drugi put.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17