• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2021

20:54

HAOS! ZVEZDA MORA DA PLATI FIORENTINI 600.000! FIFA ponovo donela presudu PROTIV šampiona Srbije!

Starsportphoto

Crvena zvezda

HAOS! ZVEZDA MORA DA PLATI FIORENTINI 600.000! FIFA ponovo donela presudu PROTIV šampiona Srbije!

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda mora da plati Fiorentini 596,797.95 evra, 119,359.59 kao penale, i kamatu od šest odsto od 10. marta 2020. do dana uplate!

Ovo je presudio je 26. januara ove godine sudija FIFA Johan van Galen u slučaju koji je bez presedana poslednjih decenija- u presudi u koju je Danas imao uvid.

U ovom neverovatnom slučaju pred arbitražom FIFA odlučeno je da klub koji je kupio igrača tuži klub od koga ga je kupio, a u pitanju je bio transfer Alekse Terzića sklopljen 27. maja 2019. godine.

Foto: Starsportphoto

 

Zvezda tražila od Fiorentine da novac ne uplaćuje na klupski račun, nego na račun jedne nemačke banke, što može ali ne mora da bude sumnjivo jer takvi slučajevi nisu retkost. Klub iz Firence prvu ratu je isplatio po dogovoru, ali je pri isplati druge (10. marta 2020)  greškom nekog iz kluba ili softvera novac otišao na račun Zvezde.

Podsetimo, i Leće je nedavno najavio Zvezdi da će je tužiti i obratili su se organima FIFA. Sada tvrde da je presuđeno u njihovu korist i da će dobiti i više nego što je trebalo.

Foto: Starsportphoto

 

- FIFA tribunal se oglasio u vezi Falkovog slučaja. Prvostepena presuda je već doneta, a pored 1.000.000 evra koje nam duguje, Zvezda je obavezna da plati penale i kamate- rekao predsednik Leća i dodao:

Foto: Starsportphoto

 

- Ta presuda je zvanična i ako je Crvena zvezda ne bude poštovala, izgubiće licencu za takmičenje u evrokupovima- rekao je Stiki Damijani.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Smederevac

pre 2 godine

Niste lepo objasnili kako je nastao dug-Talijani su izvrsili novu uplatu na rn.u Nemackoj i trazili da im se pogresna uplata vrati ali dr.Terza naravno to nije uradio .Sada ce sa kamatama to narasti za jos 150.000 e.

NEBOJŠA

pre 2 godine

НАДАМ СЕ ДА ФИНАНЦИСКА ПОЛИЦИЈА СРБИЈЕ ЧИТА ВАШЕ НОВИНЕ И ДА ЋЕ ПРОВЕРТИ КО ЈЕ ВЛАСНИК АЧУНА,У НЕМАЧКОЈ БАНЦИ,НА КОЈИ СУ НЗАВРШИЛЕ ПАРЕ ОД ТЕРЗИЋЕВОГ ТРАНСВЕРА

Jelenko

pre 2 godine

Ciji li je taj racun u njemackoj banci.Mutne radnje kad tad izadju na vidjelo.Posebno kada cijelu karijeru radis takve stvari.Sta li je sledece na redu.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17