• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2021

23:38

RODIĆEVA UTAKMICA ŽIVOTA! Popović je više nego dostojna zamena za Borjana! /OCENE/ANKETA/

Starsportphoto

Crvena zvezda

RODIĆEVA UTAKMICA ŽIVOTA! Popović je više nego dostojna zamena za Borjana! /OCENE/ANKETA/

Podeli vest

Šampion Srbije je u drugom kolu grupne faze Lige Evrope ostvario novu pobedu i u sjajnom je položaju na tabeli

Crvena zvezda je savladala Ludogorec u Razgradu rezultatom 1:0 i tako je sačuvala prvo mesto na tabeli grupe F.

Crveno-beli trenutno imaju šest bodova, Braga ima tri, dok su Ludogorec i Midtjiland na po jednom.

Ocene

Zoran Popović (7) - Besprekorno je zamenio kapitena Milana Borjana. Nije imao previše posla, ali sve što je trebalo da uradi je uradio baš kako treba. Ulio je sigurnost saigračima i nema sumnje da velike zasluge za pobedu idu baš njemu.

Radovan Pankov (6,5) - Mučio se na startu meča, ali kako je vreme odmicalo i on je postajao sve sigurniji.

Seku Sanogo (7) - Odlično se snašao na poziciji centralnog štopera koja mu nije nimalo prirodna. Apsolutno nijednog trenutka se nije videlo da je Afrikanac zapravo vezista.

Strahinja Eraković (6,5) - Bio je prilično siguran tokom većeg dela meča i u nekoliko navrata je blokirao šuteve protivničkih igrača. Ipak, imao je veliki kiks deset minuta pre kraja utakmice, koji samo pukom srećom nije kažnjen golom.

Foto: Starsportphoto

Kapiten Crvene zvezde u Razgradu je bio Strahinja Eraković

Marko Gobeljić (6,5) - U odbrani je bio sasvim solidan, a u napadu nije imao previše izleta, ali je u nekoliko navrata znao da zapreti Bugarima.

Slavoljub Srnić (6,5) - Igrao na poziciji zadnjeg veznog koja je za njega atipična, ali je svojom borbenošću pokazao da je pravi ratnik i da Dejan Stanković na njega uvek može da računa.

Gelor Kanga (7,5) - Nije davio loptu kao što samo on to ume, dobro je razigravao saigrače, a na kraju je postigao i pobedonosni pogodak, i to kakav!

Foto: Starsportphoto

Kanga slavi pobedonosni gol

Milan Rodić (8) - Fantastična utakmica levog beka Crvene zvezde koji je u Razgradu igrao nešto ofanzivnije. Maltene 90 odsto šansi koje je imala Zvezda je došlo posle njegovih proigravanja, a i u odbrani je bio odličan.

Foto: Starsportphoto

Rodić je bio fantastičan, najbolji na terenu

El Fardu Ben (6) - Ulazio je u šanse, ali ga gol nije hteo. Promašio je dve sjajne prilike i mogao je da bude tragičar da je Ludogorec kojim slučajem došao do izjednačenja.

Mirko Ivanić (6) - Ni bleda senka igrača iz prošle sezone. Gde je nestao Mića koji se poigravao sa Milanom i ostalim evropskim klubovima? Moraće Dejan Stanković da smisli nešto kako bi ga trgnuo...

Loi Dioni (6,5) - Solidna partija francuskog napadača, ali ništa više od toga.

Foto: Reuters

Dioni je vodio duele sa defanzivcima Bugara

IZMENE

Milan Pavkov (6,5) - Odmah je Crvena zvezda postala opasnija kad je on ušao umesto Dionija, a centarfor iz Begeča je još jednom pokazao da je taličan, pošto je jedini gol na meču pao nakon što je on užasno zahvatio loptu i ona se odbila na nogu Kangi.

Petar Stanić (bez ocene) - Zamenio Kangu da Gabonac slučajno ne bi dobio drugi žuti karton, ali se ubrzo povredio i morao je da napusti igru.

Rišairo Živković (bez ocene) - Ušao u 86. minutu, ali u poslednjim sekundama meča je imao šansu da donese Zvezdi još ubedljiviju pobedu.

Nenad Krstičić (bez ocene) - Premalo vremena za konkretan učinak.

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
djole

pre 2 godine

Najbolji zvezdin igrač sinoć je definitivno Srnić,sjajna kretnja ,brzina,zatvaranje,uvek blizu igrača,jednostavno zvezdi fale takvi igrači u sredini igre ,kanga i sanogo su igrači koji se slabije kreću ,stoje daleko od igrača otuda uvek kasne na loptu i prave faulove što prouzrokuje kartone, isto važi i za Ivanića.Eraković takođe svoje nedostatke (kikseve,kao sinoć)pokriva takvim načinom igre .jako je bllizu protivničkog igrača pa samim time uvek dobro reaguje i nedozvoljava protivniku da mu se okrene .Ovaj sistem sa tri zadnja igrača (jedan od njih sinoć Sanogo odličan) definitivno zvezdi više odgovara,tada nam protivnik stvara manje problema.Ludogorec sinoć dve šanse iz naših grešaka(Ivanić,Eraković).Stanković kao vezni igrač treba da zna da je za svaki tim najvažnija sredina tima (srce tima) i preporučujem mu da u sredini igraju zajedno Srnić i Nikolić kao dva izuzetno pokretljiva,agresivna i brza igrača

Rale

pre 2 godine

Popović je fenomenalan golman. Odavno ga smatram igračem ravnim kapitenu Borjanu. Njegova jedina nesreća je što Borjan brani u životnoj formi. Trebalo bi mu bar duplirati primanja na godišnjem nivou i ponuditi višegodišnji ugovor. Neka završi karijeru u Crvenoj zvezdi. Ili, ako dobije neku unosnu potvrdu, treba ga pustiti bez obeštećenja,

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija