• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.10.2021

21:49

RAZOČARAN! Radonjić otkrio kakav je plan posle poraza u Laktašima

Crvena zvezda

RAZOČARAN! Radonjić otkrio kakav je plan posle poraza u Laktašima

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde su u Laktašima protiv Igokee doživeli prvi poraz u ABA ligi ove sezone, a Dejan Radonjić je posle meča izneo utiske

Trofejni trener je istakao da je njegova ekipa bila u problemu od samog starta utakmice.

Napravili smo dosta grešaka, ušli smo mekano u meč, bez agresivnosti, bez energije, što je Igokea znala da koristi. Imali smo mnogo problema u prvom poluvremenu u oba smera. Odbrana nije bila na željenom nivou, a velikih problema smo imali i u napadu. U nastavku smo podigli nivo igre, uspeli smo da se vratimo u meč i zapretimo, ali ne i da stignemo do neizvesne završnice i preokreta - rekao je strateg tima sa Malog Kalemegdana.

Foto: Starsportphoto

Dejan Radonjić energično vodi ekipu

Crnogorski stručnjak je potom otkrio šta je plan posle ovog poraza.

Ono što nam ostaje je da izvršimo analizu meča, izvučemo pouke, a zatim da se okrenemo seriji utakmica koje nas očekuju. Vrlo brzo na svom parketu igramo protiv Žalgirisa, zatim putujemo u Moskvu na megdan ekipi CSKA, a zatim sledi Cedevita Olimpija. Ritam jeste ubitačan, ali to ne može da bude opravdanje za veoma loš i mek ulazak u meč. Igokea je odigrala odličan meč, a mi smo platili danak problemima koji nas prate sa povredama i teškim utakmicama od početka sezone - poručio je Radonjić.

Crvena zvezda u sredu od 19 časova dočekuje Žalgiris u okviru trećeg kola Evrolige.

Crveno-beli su do sada u sezoni ostvarili tri pobede i dva poraza. Ekipa Dejana Radonjića je savladala Split i Budućnost u ABA ligi, odnosno Makabi u Evroligi, a izgubila je od Fenerbahčea na startu elitnog takmičenja i sada od Igokee.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta
Politika

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta

Saradnja sa Kinom je dobra za Srbiju i razvoj naše infrastrukture, ali je korisna i za kineske kompanije jer im se na taj način otvara evropsko tržište, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da sa kineskim kompanijama sarađujemo na osam projekata u oblasti drumske infrastrukture, kao i da postoje dva nova potencijalna projekta koja će se raditi.

07.05.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija