• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.11.2021

21:01

KRATAK ODGOVOR RADONJIĆA! Podgoričani su ceo meč VREĐALI Ivanovića, a evo šta na to kaže Dejo

Starsportphoto/Ilustracija

Crvena zvezda

KRATAK ODGOVOR RADONJIĆA! Podgoričani su ceo meč VREĐALI Ivanovića, a evo šta na to kaže Dejo

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Studentski centar u okviru devetog kola ABA lige, a posle meča je svoje utiske izneo strateg tima sa Malog Kalemegdana Dejan Radonjić

Nakon ubeldjivog trijumfa, Radonjić je prokomentarisao tok meča.

Dobro smo počeli utakmicu u oba pravca. U završnici prvog poluvremena je usledio pad, a do izražaja je došao potencijal i kvalitet koji ima ekipa iz Podgorice. U nastavku smo pojačali stepen agresivnosti u odbrani, tako da naš rival nije imao priliku da stigne do iznenađenja - rekao je crnogorski stručnjak.

Foto: Starsportphoto©

Dejan Radonjić

Sa tribina se tokom celog meča moglo čuti pogrdno skandiranje na račun Nikole Ivanovića, a o tome je kratko odgovorio trener Crvene zvezde.

- Skandiranje navijača Nikoli Ivanoviću? Iskreno, nemam komentar, a i ne želim to da komentarišem - poručio je Radonjić.

Crvenu zvezdu sada očekuju dva meča sa ruskim ekipama u Evroligi. Prvo u petak crveno-beli dočekuju Uniks, a sedam dana kasnije gostuju Zenitu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija