• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.01.2022

18:02

Radonjić: Mornar je podigao kvalitet igre! Mitrović priželjkuje pobedu uz podršku navijača!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Radonjić: Mornar je podigao kvalitet igre! Mitrović priželjkuje pobedu uz podršku navijača!

Podeli vest

Mornar je značajno podigao kvalitet igre i kao posledica toga došli su i rezultati, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić pred meč sa ekipom iz Bara u ABA ligi.

Crveno-beli u nedelju od 17 sati u hali "Aleksandar Nikolić" dočekuju Mornar u 18. kolu regionalnog takmičenja.

- Posle veoma specifičnog perioda i utakmica koje smo imali nastavljamo u žestokom ritmu. Period sa tri zahtevne utakmice koje smo odigrali je bio težak, sledi nam još teži. Mornar je značajno podigao kvalitet igre, a kao posledica toga došli su i rezultati. Očekuje nas ekipa koja je imala vremena za rad i pripremu utakmice, a mi ćemo sa druge strane pokušati u kratkom roku da uradimo sve kako bi odigrali dovoljno dobar meč i došli do bodova-rekao je Radonjić za klupski sajt.

Foto: Starsportphoto©

 



Košarkaš Luka Mitrović kaže da će ekipa uraditi sve da sutrašnji meč dočeka spremno.

- Nakon perioda sa kovidom, vrlo brzo smo ušli u vrlo jak ritam utakmica koji će u narednom periodu od nas zahtevati još više. Mornar je u dobroj formi, igraju dobro. Stil igre im je prepoznatljiv, igraju brzo sa dosta šuteva. Nećemo imati previše vremena da treniramo i pripremimo se za ovaj meč, jer smo stigli iz Atine u petak uveče nakon važne pobede u Evroligi, ali ćemo učiniti sve što je do nas, da spremni dočekamo ovaj meč i uz pomoć naših navijača dođemo do važnih bodova u regionalnoj ligi-  rekao je Mitrović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija