• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.05.2022

12:44

ŽELI ONO ŠTO MU SLEDUJE! Zvezdin fudbaler pred sudom u Lozani! Čeka da mu se isplati ASTRONOMSKA CIFRA!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ŽELI ONO ŠTO MU SLEDUJE! Zvezdin fudbaler pred sudom u Lozani! Čeka da mu se isplati ASTRONOMSKA CIFRA!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Seku Sanogo naći će se pred sudom za arbitražu u Lozani, zbog neizmirenih obaveza svog bivšeg kluba

Vezista iz Obale Slonovače očekuje 5.000.000 dolara od Al Itihada iz Saudijske Arabije, koji će u slučaju da njegova žalba bude prihvaćena, morati da isplati unosan iznos ljubimcu Delija.

Međunarodni sud za sportsku arbitražu izdao je zvaničan spisak ročišta tokom maja i juna, a na njemu se nalazi i prvotimac Crvene zvezde, Seku će 2. juna biti na ročištu koje se tiče žalbe njegovog nekadašnjeg kluba Al Itihada na zvaničnu odluku FIFA, koja je obavezala klub iz Saudijske Arabije da igraču srpskog šampiona isplati dug od čak 4.740.000 evra ili okruglo pet miliona dolara.

Ukoliko žalba Sanoga bude odobrena, Al Itihad će dobiti rok između 30 i 40 dana da iznos isplati Zvezdinom fudbaleru.

Foto: Starsportphoto

Seku Sanogo

Ovaj klub nije izmirivao mnoge fudbalere, a ne samo Sanoga, pa je zbog toga mogao da u januaru 2021. godine postane slobodan na štetu Arapa i zvanično pojača Zvezdu. Osim toga bio je i odlučan da do poslednjeg centa naplati ono što mu sleduje i nekorektnost od strane uprave Al Itihada.

Podsetimo, momak iz Obale Slonovače stigao je u Džedu iz iz Jang Bojsa u transferu vrednom 7.000.000 evra, a onda je nastao spor i sa Švajcarcima.

Terali su se po sudu Mladi dečaci i Al Itihad, a spor je završen u korist kluba iz Berna. Dogovoreno je da se isplati igrač na tri rate, šeici su kasnili uplatom druge i treće, pa je FIFA morala da se umeša i zaostale uplate su regulisane.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17