• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.05.2022

08:49

NIJE BEZ RAZLOGA UŠAO POD KOŽU DELIJA! Mnogi mogu da mu ZAVIDE zbog ovog podatka!

Starsportphoto

Crvena zvezda

NIJE BEZ RAZLOGA UŠAO POD KOŽU DELIJA! Mnogi mogu da mu ZAVIDE zbog ovog podatka!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde nedavno su savladali ekipu Vojvodine rezultatom 4:1 u okviru 35. kola Superlige Srbije, a navijači na severnoj tribini su tokom postavili transparent sa posebnom porukom za El Fardu Bena

Na transparentu je bisalo "Big Ben – big ten“, aludirajući na činjenicu da je kolo pre toga stigao do  80. gola u dresu Zvezde i izbio na deseto mesto večite liste strelaca crveno-belih. Ben je najbolji stranac golgeter u istoriji crveno-belih, a on im je ubrzo odgovorio!

Ben je najbolji i najefikasniji stranac koji je igrao u crveno-belom dresu, a nastavio je da ispisuje istoriju srpskog fudbala, pošto je uspeo da zatrese mrežu svih aktuelnih Superligaša računajući oba domaća takmičenja.

Foto: Starsportphoto

 

Omaleni ofanzivac je pre četiri godine u maju postigao svoj prvi gol za Zvezdu, baš protiv Vojvodine, a od tada, pa do Kup meča sa Novim Pazarom uspeo je da postigne ukupno 83 pogotka! On se 63 puta upisao u strelce u Superligi, pet puta u Kup takmičenju, a 15 na evropskoj sceni.

Foto: Starsportphoto

 

Radnički iz Niša mu je redovna mušterija, najviše golova postigao je protiv njih (osam) a mrežu Vojvodine i Spartaka je tresao po sedam puta.

Ćetiri gola je dao Čukaričkom, Radniku iz Surdulice, Proleteru i Voždovau, a ostalima po dva i jedn golo! Sadašnje Prvoligaše, a nekadašnje Superligaše je takođe znao da rastuži! Mačvu, ukupno pet puta, Zemun, Rad i Javor po dva gola, a protiv Inđije je dao jedan gol.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17