• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2022

13:23

ŠTA KAŽU KLADIONICE - ZVEZDA ILI PARTIZAN? Evo ko će pobediti u finalu Kupa Srbije!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ŠTA KAŽU KLADIONICE - ZVEZDA ILI PARTIZAN? Evo ko će pobediti u finalu Kupa Srbije!

Podeli vest

Crvena zvezda i Partizan u četvrtak od 18.00 časova (TV Arena) igraju finale Kupa Srbije na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu

Jedna od najuzubljivijih sezona u poslednjih nekoliko godina doživeće kulminaciju u sudaru Crvene zvezde i Partizana u direktnoj borbi za trofej. Večiti rivali spustiće zavesu na sezonu.

Ekipa Dejana Stankovića želi da potvrdi dominaciju drugom uzastopnom duplom krunom, dok sa druge strane Topčiderskog brda žele da izbegnu treću uzastopnu godinu bez trofeja.

Kladionice nemaju dilemu i jasno daju do znanja da je favorit tim Dejana Stankovića. Kvota na pobedu crveno-belih kreće su od 2,10 do 2,30, dok trijumf crno-belih plaća 3,70. Bukmejkeri daju kvotu 3,10 da će biti nerešeno. Ne očekuju veliki broj golova, jer je kvota na 3+ čak 2,50, a na igru 0-2 1,70.

Foto: Starsportphoto

Delije hoće duplu krunu

Iako je Partizan u dva derbija bio bliži pobedi, mečevi su završeni nerešenim rezultatom, dok je Zvezda u prelomnoj utakmici sezone dominantno savladala crno-bele i trasirala put ka tituli.

Foto: Starsportphoto

Navijači Partizana čekaju trofej

Dejan Stanković ne zna za poraz kada je na drugoj strani Aleksandar Stanojević. Od šest derbija, Stanković je u tri pobedio dok je tri puta bilo nerešeno. Jedini poraz na klupi Crvene zvezde u derbijima doživeo je od Save Miloševića pre dve godine upravo u finalu Kupa Srbije.

- Nije prijatno kada u dugoj borbi ostanete bez titule koja nam je bila glavni cilj, ali da se sad ne vraćam na to. Kup ne može da bude nikakva utešna nagrada, niti da spasava sezonu. Ne bih voleo da igrači u finale uđu sa negativnom agresijom. Ne moraju da pokažu inat, ljutnju ili bes, već ponos što nose i brane grb Partizana - jasan je Aleksandar Stanojević.

Ova generacija Zvezde mogla bi da postane tek druga u istoriji kluba koja je odbranila duplu krunu. 

- Sezona jeste bila teška i iscrpljujuća, ali Zvezda te tera da budeš pravi i nemaš pravo na grešku. Igrači su umorni, ali njihov problem je što imaju ludog trenera, koji im ne da da odustanu. Čeka nas još jedna utakmica, specifična i odlučivaće detalji. Izaći ćemo u najjačem sastavu. Ispunili smo skoro sve ciljeve i finale Kupa nam dođe kao šlag na tortu. Idemo na pobedu i po trofej - ističe Dejan Stanković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17