• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2022

20:00

STANKOVIĆ OSTAO BEZ VIĐENOG POJAČANJA! Velika ŽELJA crveno-belih ne stiže na Marakanu! U Zvezdi se OKRENULI narednoj METI! (VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

STANKOVIĆ OSTAO BEZ VIĐENOG POJAČANJA! Velika ŽELJA crveno-belih ne stiže na Marakanu! U Zvezdi se OKRENULI narednoj METI! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski fudbaler Aleksandar Čavrić neće ovog leta obući crveno-beli dres, iako je šampion Srbije bio veoma zainteresovan za njegove usluge

Vezista Slovana iz Bratislave odbio je mogućnost da dođe na Marakanu, iako su nekoliko dana trajali pregovori dve strane.

Crveno-beli su izneli pred Čavrića konkuretnu ponudu, bivši igrač Banata, OFK Beograda i belgijskog Genta je odbio uslove koje je nudila Zvezda i okrenuo se narednim izazovima.

Foto: Twitter

Aleksandar Čavrić

Na Marakani nisu gubili vreme, pa su se već okrenuli sledećoj "meti", a to je Osman Bukari iz Gane.

Ovaj fudbaler je već duži period na radaru osvajača duple krune, Zvezda ga je htela i pre pregovora sa Čavrićem, jer se radi o brzonogom krilnom ofanzivcu koji je minulu sezonu proveo u redovima francuskog Nanta, na pozajmici iz belgijskog Genta.

Njegova vrednost procenjuje se na 3.000.000 evra, ali su u Ljutice Bogdana spremni na pregovore i pokušaće da ostvare pozitivne razgovore, kako bi se Bukari stavio na raspolaganje treneru Dejanu Stankoviću, uoči kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ganijac je blistao prethodne sezone u dresu Kanarinaca, igrao standardno u Ligi 1 i na 24 meča postigao dva gola, uz četiri asistencije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija