• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.07.2022

11:08

MRKELA TVRDI! Zvezda nema problem na desnom beku! Progovorio o Gobeljiću, Erakoviću, Falku i Rišairu!

Starsportphoto

Crvena zvezda

MRKELA TVRDI! Zvezda nema problem na desnom beku! Progovorio o Gobeljiću, Erakoviću, Falku i Rišairu!

Podeli vest

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela govorio je o aktuelnostima na "Marakani"

Nakon što je redove srpskog šampiona napustio Kristijano Pićini, sportski direktor crveno-belih, Mitar Mrkela, uverio je navijače da nema razloga za brigu! 

- Korektno smo se razišli sa Pićinijem. Imamo igrače koji mogu da zadovolje na toj poziciji. Jedan od njih je Gobeljić, odlično je odigrao protiv Zenita. I Eraković može da pokrije bekovsku poziciju i u nogama ima više odigranih mečeva na poziciji beka. Nismo deficitarni na tom mestu - rekao je Mrkela za "Sportski žurnal" i dodao:

Foto: Starsportphoto

 

- Zvezda prati igrače na svim pozicijama. U slučaju da se pojavi korektno rešenje ne samo na poziciji desnog beka, već svakoj drugoj, reagovaćemo.

Rišairo Živković je pred izlaznim vratima.

- Živković nije u prvom planu. Razgovaramo o mogućem odlasku. Ima ponuda videćemo.

Dotakao se i Filipa Falka, koji se nije pojavio na pripremema i trenutno je u Italiji.

- Falko je i dalje u Italiji, radi se na njegovom transferu- kazao je Mrkela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pinokio

pre 1 godinu

Odkada je Gobeljic igrac za Zvezdu gospodine Mrkela produzili ste mu ugovor zato sto je Gajic otisao evo sad ode i Picini, kazes odlicno odigrao protiv Zenita!! kako je odigrao protiv Radnickog kad ga je Stankovic morao prebaciti na stopera jer na desnoj strani nije mogao uraditi nista licno ces biti odgovoran Mrkela kada ti ponovo tvoj miljenik Gobeljic bude pravio penale u LS jer taj igrac ne samo da je ogranicen kao igrac nego je ogranicen i sa glavom,,

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija