• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2022

22:07

Svi znaju ko je Dragan Džajić, na Balkanu, Evropi i u svetu! Zoran Filipović: Šalim se sa Džajom da me boli glava od centaršuteva i lopti!

informer

Crvena zvezda

Svi znaju ko je Dragan Džajić, na Balkanu, Evropi i u svetu! Zoran Filipović: Šalim se sa Džajom da me boli glava od centaršuteva i lopti!

Podeli vest

Dragan Džajić proslavlja 60 godina rada u Crvenoj zvezdi, a povodom prelepog jubileja treće Zvezdine zvezde govorio je proslavljeni golgeter našeg kluba - Zoran Filipović

Fudbalski klub Crvena zvezda obeležio je večeras u Narodnom pozorištu 60 godina od dolaska u klub legendarnog Dragana Džajića - treće Zvezdine zvezde i prema brojnim mišljenjima najboljeg igrača crveno-belih u istoriji.

Predstava je održanom pod naslovom "Dragan Džajić - marka za ceo svet", a ovim povodom Pošte Srbije izdale su specijalnu marku. Prisusustvovale su brojne Zvezdine legende, nekadašnj saigrači, aktuelno rukovodstvo, članovi porodice, a među gostima bio je i Patrijarh srpski Porfirije.

Foto: informer

 


- Svi znaju ko je Dragan Džajić, na Balkanu, Evropi i u svetu. Činjenica je da klub kao što je Crvena zvezda, pa i mnogi evropski i svetski imaju takvu legendu. Džaja je primer jedne legende i to treba poštovati. Jako mi je drago što je klub Crvena zvezda organizovao ovo veliko priznanje, sasvim zasluženo - počeo je Filipović.
 
Raduje nekadašnjeg centarfora Crvene zvezde što su se povodom prelepog događaja okupili bivši i proslavljeni igrači našeg kluba.

Foto: informer

 


 
- Lepo je videti Zvezdinu familiju, bivše igrače koji su dosta doneli radosti klubu, mnogo manje tuge. Generacija sa Džajom i one starije su doprinele da Zvezda bude veliki klub. Dobro je što smo večeras svi zajedno na okupu, da popričamo i uživamo. 
 
Dragan Džajić ostavio je nezaboravne uspomene na Zorana Filipovića koji je sa velikom emocijom govorio kakva sećanja gaji prema legendi kakva je Džaja.
 
- Sećam se njegovih centaršuteva i same saradnje na terenu. Bio sam klinac kada sam došao u Crvenu zvezdu. Džaja je sjajnom levom nogom i centaršutevima dominirao, a imao sam taj osećaj i kvalitet da dajem dosta golova glavom. I danas se našalim sa Džajom da me boli glava od centaršuteva i lopti, ali veoma je lepo bilo vreme kada smo igrali zajedno. Lepa sećanja su ostala - zaključio je Filipović.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 1 godinu

ЏАЈИ НАКЛОН ДОПОДА ,ЗА СВЕ ШТО ЈЕ ДАО ЗВЕЗДИ И КАО ФУДБАЛЕР И ЈОШ ВИШЕ КАО ФУНКЦИОНЕР !!! АЛИ ДА СЕ НЕ ЛАЖЕМО.НАЈВЕЋИ ФУДБАЛЕР ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ ,СРБИЈЕ,ЈУГОСЛАВИЈЕ,ПА И ЕВРОПЕ БИО ЈЕ ШЕКИ!!!АКО НЕВЕРУЈЕТЕ МЕНИ ПИТАЈТЕ ПЕЛЕА .ХВАЛА БОГУ ЈОШ ЈЕ ЖИВ !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija