• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2022

11:22

ZVEZDI U LEĐA GLEDAJU JUVENTUS, LACIO, SELTIK... Istorija, šampion Srbije u probranom društvu! (VIDEO)

ATAIMAGES

Crvena zvezda

ZVEZDI U LEĐA GLEDAJU JUVENTUS, LACIO, SELTIK... Istorija, šampion Srbije u probranom društvu! (VIDEO)

Podeli vest

Crvena zvezda je posle četiri gola u pobedi nad Ferencvarošem (4:1) u trećem kolu Lige Evrope našla među u 10 najefikasnijih timova u istoriji drugog po snazi evropskog takmičenja.

Sa 249 postignutih golova srpski šampion je ušli među 10 najefikasnijih klubova u istoriji Lige Evrope.

Pobeda nad Ferencvarošem od 4:1 potvrda je da  Crvena zvezda ulazi u prepoznatljivu formu, a io ponovo je u igri za plasman u drugu rundu takmičenja u Ligi Evrope. 

Juventus iza Zvezde

Drugi pogodak Gelora Kange u pobedi na stadionu “Rajko Mitić” bio je Crvenoj zvezdi 249. u Ligi Evrope. Dovoljno za deseto mesto na listi najefikasnijih timova tog takmičenja. Iza Zvezde su veliki poput: Benfike, Valensije, Lacija, Seltika, Juventusa, Leverkuzena... 

Podatak za ponos crveno-belih, posebno zato što su ispred nje Anderleht (255 golova) i Ajaks (257), a ni belgijski ni holandski velikan ove sezone ne igraju Ligu Evrope.

Foto: ATAIMAGES

Miloš Milojević

- Prezadovoljan sam rezultatom, ali više načinom na koji smo dobili utakmicu, odnosom igrača, zalaganjem i čvrstinom koju smo imali kao tim do poslednjeg minuta u svim fazama igre. Čovek sam koji teži savršenstvu i mislim da imamo još prostora za napredak, ali nam za to treba i više vremena, ovakvih jakih utakmica, kao i isti odnos igrača kao što su ga imali večeras. Dobiti jedan dobar Ferencvaroš koji je pre ovog kola bio lider u grupi sa 4:1 je zasluga igrača, nemam šta da dodam, čestitam im i želim da ovo bude zamajac za nešto što tek treba da uradimo -  rekao je Miloš Milojević posle utakmcie na Marakani.

NAJEFIKASNIJI TIMOVI U ISTORIJI LIGE EVROPE:
 
1. Totenhem - 315
2. Inter - 297
3. Klub Briž - 297
4. Sporting - 295
5. PSV - 294
6. Sevilja - 269
7. Roma - 263
8. Ajaks - 257
9. Anderleht - 255
10. Crvena zvezda - 249

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nenad

pre 1 godinu

Iza Zvezde su veliki poput: Benfike, Valensije, Lacija, Seltika, Juventusa, Leverkuzena... Jesu, samo zaboravljate jednu vrlo važnu stvar - ti velikani golove daju iskljucivo u Ligi šampiona, a ne u Ligi Evrope

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17