• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.10.2022

14:34

OGLASILE SE DELIJE PRED MEČ U KRAGUJEVCU! Zvezdaši, borimo se za NAJVAŽNIJU TITULU!

Starsportphoto

Crvena zvezda

OGLASILE SE DELIJE PRED MEČ U KRAGUJEVCU! Zvezdaši, borimo se za NAJVAŽNIJU TITULU!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju kragujevačkom Radničkom u nedelju od 14 časova, a navijači srpskog šampiona izdali su saopštenje uoči 15. kola Superlige

Pred fudbalerima Crvene zvezde su tri nezgodna gostovanja, a "turneju" po Srbiji izabranici Miloša Milojevića počinju u Kragujevcu. Srpski šampion će u nedelju od 14 časova gostovati Radničkom, potom ih u četvrtak očekuje duel sa Vojvodinom na Karađorđu, a u nedelju 23. oktobra rival će biti Radnički iz Niša. 

Upravo zbog toga, navijači Crvene zvezde izdali su saopštenje kako bi "zbili redove" i pružili maksimalnu podršku svojim ljubimcima pred paklen raspored u narednim danima. 

Foto: Starsportphoto

- Delije, u nedelju igramo u Kragujevcu. Počinje serija teških gostovanja na kojima će našem klubu biti neophodna naša ogromna podrška. Prvo kragujevac, pa u četvrtak protiv Vojvodine u Novom Sadu, a zatim nedelja i Radnički u Nišu. Sve ispod pune tribine na oba gostovanja bio bi neuspeh. Borimo se za najbitniju titulu i naredni period moram i da pomažemo da nam je stvarno stalo do toga - poručili su navijači Crvene zvezde.

Podsećamo, nakon utakmice na Čairu, Crvenu zvezdu očekuje i meč sezone protiv Trabzonspora na Marakani u okviru petog kola Lige Evrope. PObeda bi sačuvala šanse za plasman u narednu rundu takmičenja, te nema sumnje da će Marakana "goreti" 27. oktobra. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17